Michael Kors
Michael Kors
WHITE JEANS

Οι πιο stylish τρόποι να φορέσετε το λευκό τζιν παντελόνι το φετινό καλοκαίρι


Ακόμη και fashion icon με -φαινομενικά- ανεξάντλητη αυτοπεποίθηση κάνουν μια παύση για να σκεφτούν πριν βάλουν το λευκό τζιν παντελόνι.

Χρειάζονται αυτά τα λίγα λεπτά για να αποφασίσουν πώς θα συνδυάσουν το αγαπημένο fashion item του καλοκαιριού για να δείχνει φρέσκο, κομψό και ενδιαφέρον.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα κάνουμε το λευκό τζιν να δείχνει μοντέρνο το καλοκαίρι του 2018. Είναι, άλλωστε, ένα παντελόνι που χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή στο σχέδιο και την εφαρμογή για να κολακεύει τον κάθε σωματότυπο ξεχωριστά.

Να επιλέξω trainers ή τακούνια; Ποια χρώματα είναι καλύτερα για να το συνοδεύσω και να δείχνω chic και δροσερή τώρα το καλοκαίρι; Αυτά και άλλα πολλά βρίσκουν τις απαντήσεις τους εδώ.

Το λευκό τζιν δεν χρειάζεται να σας τρομάζει. Βρείτε αυτό που σας κολακεύει καλύτερα και δεχτείτε την πρόκληση για αμέτρητους συνδυασμούς και πειραματισμούς. Θα γίνει ο ιδανικός καμβάς για το στιλ του καλοκαιριού.

Αυτές είναι οι ωραιότερες ιδέες.

 

1 Το χαλαρό λουκ. Όλα του πηγαίνουν. Δοκιμάστε εμπριμέ πολύχρωμα πουκάμισα και sneakers με χρώμα, για ένα νεανικό και cool αποτέλεσμα.

 

 

2 Στη ζέστη πείτε «ναι» στη λευκή βάση και τα πολύχρωμα statement αξεσουάρ. Θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα εντυπωσιάσουν.

 

 

3 Όταν ο καιρός σας μπερδεύει φορέστε τα loafers σας και μια ελαφριά καμπαρντίνα.

 

 

4 Φορέστε τα και το βράδυ με τοπ σε έντονη απόχρωση και σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μεταλλιζέ απόχρωση.

 

 

5 Με άλλους τόνους του λευκού.

Παίξτε με τα λευκά και τα μπεζ, αλλά και τα υφάσματα όπως το λινό σε ένα άκρως elegant tonal dressing.