Splash News
Splash News
LOUIS VUITTON BAG

H Rihanna κράτησε πρώτη τη νέα It bag του οίκου Louis Vuitton -Πριν καν εμφανιστεί στην πασαρέλα


Στο πρώτο του show ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton Menswear, ο Virgil Abloh έκανε την front row να γεμίσει από διάσημες και λαμπερές παρουσίες του χώρου της μόδας αλλά και της βιομηχανίας του θεάματος.

Μεταξύ των A-listers που συμμετείχαν (από τους Kanye West και Kim Kardashian στην Bella Hadid και A $ AP Rocky), βρέθηκε και η Rihanna, η οποία ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε με τα νέα κομμάτια του σχεδιαστή για τον οίκο μόδας.

Φτάνοντας στο Grand Palais στο Παρίσι, η «Bad Gal Riri» εντυπωσίασε σε ένα άσπρο μονοχρωματικό look σχεδιασμένο από τον Abloh.

Το σύνολο που επέλεξε ήταν μίνιμαλ, και με μοντέρνα sporty διάθεση, με φαρδύ παντελόνι, κοντομάνικο πουκάμισο με τσέπες και new age αξεσουάρ (ήταν εκείνα που απογείωσαν την εμφάνισή της!).

 Λευκές pointed γόβες, γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και τσάντες Louis Vuitton από τη νέα συλλογή.

 

Η τσάντα που θα κρατούν σε λίγο καιρό όλες οι fashionista και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι το επόμενο It item στις πιο ενημερωμένες ντουλάπες, είναι η διάφανη, see-through, duffel Keepall τσάντα από pvc με λεπτομέρειες από δέρμα και το signature λογότυπο του οίκου.

Επιπλέον, η Ριάνα φόρεσε την λευκή Danube σαν τσαντάκι μέσης και κρατούσε την Petite Boite Chapeau. Στην διάφανη τσάντα της φαίνεται η πρόσκληση για το Men's Spring 2019 show και το Τ-shirt που πήραν όλοι οι προσκεκλημένοι.

Η συλλογή-ντεμπούτο του Abloh για τον Louis Vuitton Men's είναι σημαντική καθώς σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένας Αφρο-Αμερικανός σχεδιαστής αναλαμβάνει τα ηνία του γαλλικού οίκου μόδας.

Όσο για την τσάντα, την λατρέψαμε!

Splashnews
Splashnews