H&M
H&M
ΤΖΙΝ

Aυτές είναι όλες οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε με το τζιν μας


Τα τζιν είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Σε κάθε εποχή το τζιν πρωταγωνιστεί και γίνεται η βάση για κάθε επιτυχημένο σύνολο.

Είτε το δικό σας go-to είναι ένα ψηλόμεσο Levi's που ανακάλυψατε σε κάποιο vintage μαγαζί, είτε ένα ολοκαίνουργιο skinny jean εμπνευσμένο από τη Victoria Beckham, είναι ένα βασικό δομικό στοιχείο της ντουλάπας. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι αυτό το ρούχο φοριέται αμέτρητες φορές το χρόνο είναι φυσικό να έχετε εξαντλήσει όλες τις ιδέες για διαφορετικούς και στιλάτους συνδυασμούς.

Κάθε σεζόν, όμως, κάνουν την εμφάνισή τους νέες micro τάσεις που δείχνουν άψογες με το κλασικό τζιν παντελόνι. Τοπ, παπούτσια και cool αξεσουάρ έρχονται να συνοδεύσουν το διαχρονικό κομμάτι και να αναβαθμίσουν το στιλ σας.

Από το πιο δημοφιλές τοπ που φορούν οι πιο κομψές, μέχρι το έντονο χρώμα που θα αντικαταστήσει το Gen-Z Yellow, αυτές είναι οι πιο καυτές τάσεις του καλοκαιριού που θα φορέσουμε με το τζιν μας.

1 Το λευκό puffy τοπ

Το ρομαντικό και ακραία θηλυκό τοπ με τα puffy μανίκια και το τετράγωνό ντεκολτέ, έχει αγαπηθεί από τις Παριζιάνες και δείχνει ultra chic με τζιν.

 

 

2 Coin Necklaces

Mενταγιόν νομίσματα αλλά και ταυτότητες, φοριούνται πολλά μαζί και στολίζουν τον λαιμό σας με κομψότητα.

 

 

 

 

 

3 Chain Belts

O αλυσίδες περασμένες στην μέση του τζιν είναι ξανά hot και το κάνουν να δείχνει ατίθασο και ρετρό.

 

 

4 Κεράσια

Τα κεράσια είναι το print που κανείς δεν περίμενε πως θα γίνει τόσο δημοφιλές. Σε τοπ και αξεσουάρ, φορέστε το με το τζιν σας για μια cute πινελιά.

 

 

5 Lime
Το λάιμ είναι το χρώμα που θα αντικαταστήσει το κίτρινο και θα δώσει στις εμφανίσεις μας νέα, ξεσηκωτική ενέργεια.

 

 

 

 

6 Πολύχρωμα αξεσουάρ

Τσάντες φτιαγμένες από πολύχρωμες χάντρες αλλά και κοσμήματα στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου μας φτιάχνουν την διάθεση.

 

 

7 Τα γοβάκια της Σταχτοπούτας

Ο λόγος για τα ψηλοτάκουνα με λεπτομέρειες από Pvc διαφάνεια. Αποκαλύπτουν τα σέξι πόδια και είναι super stylish.

 

 

8 Tσάντες ώμου με logos

Πιο ρετρό και 90s δεν γίνεται. Οι shoulder bags με λογότυπα διάσημων οίκων, με την ιδιαίτερη αισθητική τους κάνουν επιστροφή και συνδυάζονται με τζιν.