@workingwithmonolids
@workingwithmonolids
27|06|2018 13:14
SHARE
VIRAL

Δεν είχαμε σκεφτεί να φορέσουμε έτσι το eyeliner -Το έξυπνο τρικ αυτής της γυναίκας έγινε viral


Tο make up δημιουργήθηκε για να μας βοηθά να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά μας.

Ενα από αυτά είναι τα μάτια. Σκιές, μολύβια και μάσκαρα είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία μας για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα και να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας.

Το eyeliner είναι, επίσης, ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των περισσότερων γυναικών, συχνά, όμως, μας δυσκολεύει και η προσπάθειά μας να σχηματίσουμε με χειρουργική ακρίβεια την τέλεια μαύρη γραμμή μας βάζει σε μπελάδες.

Τι γίνεται, όμως, με όσες γυναίκες έχουν αυτό που λέμε hooded eyes ή αλλιώς «κρυμμένα άνω βλέφαρα»;

Για εκείνες, το μακιγιάζ των ματιών είναι λίγο πιο σύνθετο προκειμένου να κάνουν τα μάτια τους να δείχνουν πιο ανοιχτά, ενώ το eyeliner σχεδόν δεν φαίνεται.

Αυτή η γυναίκα βρήκε το πανέξυπνο κόλπο με το οποίο το eyeliner γίνεται εύκολη υπόθεση. Το floating eyeliner γίνεται σήμερα viral.

H beauty vlogger Francesca Tanmizi vlogger (@workingwithmonolids), μοιράστηκε στο Reddit την δική της προσέγγιση και τον πανεύκολο τρόπο να σχηματίσει την γραμμή στα μάτια της.

Αντί να τραβήξει την γραμμή σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες και προς τα έξω, δοκίμασε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σχεδίασε μια πιο χοντρή, τολμηρή γραμμή στη μέση του βλεφάρου της, λίγο πιο πάνω από την γραμμή των βλεφαρίδων.

Ναι, η γραμμή φαίνεται ότι δεν είναι σε σωστή θέση όταν τα μάτια της Tanmizi είναι κλειστά, αλλά δείχνει τέλεια καθώς τα ανοίγει.

Φυσικά, η Tanmizi δεν είναι η πρώτη που το δοκίμασε, όμως, για κάποιο λόγο το βίντεό της ενθουσίασε το Ίντερνετ και πολλές γυναίκες ξετρελάθηκαν με το αποτέλεσμα.