Στιλ και χρώμα με τα νέα γυαλιά Polaroid | 0 bovary.gr
Στιλ και χρώμα με τα νέα γυαλιά Polaroid | 0 bovary.gr
27|06|2018 16:06
SHARE
POLAROID

Στιλ και χρώμα με τα νέα γυαλιά Polaroid


Η νέα συλλογή Γυαλιών POLAROID Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 είναι μια πραγματική έκρηξη χρωμάτων και σχεδίων.

Ποπ διάθεση, σύγχρονο ύφος και ιδανική παλέτα παιχνιδιάρικων αποχρώσεων: αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Παντρεύοντας την τεχνολογία με το ντιζάιν, τα νέα γυαλιά POLAROID φέρνουν την αισθητική σε πρώτο πλάνο, προστατεύοντας παράλληλα τα μάτια σας από την υπεριώδη ακτινοβολία, χάρη στους πολωτικούς φακούς.

Τα χαρακτηριστικά των συλλογών της φίρμας αντλούν έμπνευση από διαφορετικά υλικά, όπως το μέταλλο και το χυτό πλαστικό, και από τα νέον χρώματα για τα σπορτίφ, αφαιρετικά μοντέλα της ευκολοφόρετης σειράς, αποδίδοντας ιδανικά τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αυτά τα ρετρό εμπνεύσεως unisex γυαλιά ηλίου διαθέτουν στιλάτους καθρεπτέ φακούς, για εμφάνιση και αίσθηση που είναι ταυτόχρονα σύγχρονη και vintage.

Τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό συνδυασμό υλικών, που αποτυπώνεται στο πολυανθρακικό μπροστινό μέρος και τους ατσάλινους βραχίονες, καθώς πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται με τους καινούργιους, παχύτερους και ανθεκτικότερους φακούς 2.0, που προσφέρουν βελτιωμένη οπτική εμπειρία χωρίς αλλοιώσεις και περισσότερες επιλογές στο χρώμα των φακών.

Φωτίστε τον κόσμο σας με τα καινούργια γυαλιά της συλλογής: τετραγωνισμένες και στρογγυλές φόρμες, ζωντανεύουν από ζωηρές αντιθέσεις μεταξύ του αδιαφανούς χρώματος στο πάνω μέρος του σκελετού και των διαφανειών στο κάτω μέρος του, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο εφέ έντονων χρωματισμών.

Τόνοι του κίτρινου, του κόκκινου, του γκρι, του φούξια, του μοβ, του μπλε, της ταρταρούγας και του μαύρου συνδυάζονται με καθρεπτέ φακούς στην ίδια απόχρωση, για μια στιλάτη colour-block εμφάνιση.

H συλλογή γυαλιών Polaroid παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. 
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.