sama_ja/Shutterstock
sama_ja/Shutterstock
ΗΑLTERNECK DRESS

Αυτό το στιλ φορέματος έχει την ιδιαίτερη ιδιότητα να δείχνει πάντα ακριβό


Μιας και βρισκόμαστε σε wedding season και οι περισσότερες είμαστε σε αναζήτηση ενός καλού φορέματος, μελετάμε με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια.

Είτε είστε καλεσμένες σε κάποιο γάμο αυτό το καλοκαίρι (ή αργότερα μέσα στο Σεπτέμβρη), είτε απλά ψάχνετε ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε επίσημη περίσταση, είμαστε εδώ για εσάς. 

Σίγουρα, όμως, δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να δείχνετε κομψές. Γι' αυτό τον λόγο βρήκαμε το στιλ φορέματος που έχει την ιδιότητα να δείχνει πιο ακριβό και luxurious, ακόμα κι αν κοστίζει μόλις 50 ευρώ.

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για τα φορέματα halterneck. H Stella McCartney σιλουέτα που επέλεξε και η Meghan Markle, για την δεύτερη εμφάνισή της στο βασιλικό γάμο, ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες του στιλ.

Aν, λοιπόν, θέλατε κάτι που να δείχνει μοναδικό τότε πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ανεπιτήδευτο glam ενός halterneck φορέματος.

 

Για τις αρχάριες, ο όρος αναφέρεται στο κόψιμο που τυλίγει το λαιμό και αποκαλύπτει αισθησιακά τους ώμους ή και την πλάτη.

Αυτή η γραμμή επιμηκύνει την σιλουέτα και θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες, ενώ κολακεύει και τις γυναίκες με πιο «γεμάτο» στήθος. Είναι κομψό με ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και φλατ σανδάλια.

Επιλέξτε ένα από μετάξι ή σατέν για μια έξτρα δόση elegance και αισθησιασμού.

Αυτό το καλοκαίρι πείτε ναι σε ένα halterneck φόρεμα και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

 

 

 

Mango