H ολόσωμη φόρμα Mango που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις -Φοριέται σε αμέτρητες περιστάσεις | 0 bovary.gr
H ολόσωμη φόρμα Mango που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις -Φοριέται σε αμέτρητες περιστάσεις | 0 bovary.gr
ΦΟΡΜΑ ΜANGO

H ολόσωμη φόρμα Mango που πρέπει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις -Φοριέται σε αμέτρητες περιστάσεις


Oι εκπτώσεις ξεκίνησαν και επίσημα και είναι η καλύτερη στιγμή να ανανεώσουμε το στιλ μας.

Το Mango είναι από τα πολύ αγαπημένα μας brand, επειδή εκεί βρίσκουμε σχεδόν ότι φανταστούμε και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο.

Οι πιο διάσημες και στιλάτες γυναίκες επιλέγουν πολύ συχνά κομμάτια από τις συλλογές του και μας δίνουν ιδέες για να ντυθούμε κομψά και με στιλ χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Χαζεύοντας, λοιπόν, στο site των Mango, ανάμεσα στα εκπτωτικά κομμάτια ξεχωρίσαμε την πιο chic ολόσωμη φόρμα του καλοκαιριού.

Οι jumpsuits είναι ιδανικές για το καλοκαίρι και η συγκεκριμένη μπορεί να φορεθεί σε αμέτρητες, διαφορετικές περιστάσεις και να σας κάνει να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Νude, με φαρδύ τελείωμα και V ντεκολτέ. Με ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη που περιλαμβάνει ύφασμα με χαλαρά βολάν και δέσιμο με φιόγκο.

Η απαλή απόχρωση της ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Συνδυάστε την με κλασικά strappy πέδιλα ή σανδάλια και θα έχετε τον τίτλο της πιο στιλάτης στο τσεπάκι σας. Ε

ίναι ιδανική και για έναν γάμο, όπου μπορείτε να την φορέσετε με παιχνιδιάρικα αξεσουάρ. Η τιμή της είναι από 49,99 €, πλέον στα 29,99 €.

Τι περιμένετε για να τη αποκτήσετε;

 Μango Jumpsuit 29,99 €