Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
11|07|2018 15:47
SHARE
GLAMI

Το Ntynomai.gr εξαγοράστηκε από την Inspigroup και αλλάζει σε GLAMI.gr


Η δημοφιλής ελληνική ιστοσελίδα ntynomai.gr θα ονομάζεται πλέον GLAMI.gr μετά την εξαγορά της από την Inspigroup s.r.o., ένα δίκτυο από έξυπνες μηχανές αναζήτησης μόδας που δραστηριοποιείται και εκτείνεται σε 10 χώρες στην Ευρώπη.

Το GLAMI.gr θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας αναβαθμίζοντας παράλληλα την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών κατά την πλοήγησή τους.

Για 9 χρόνια το Ntynomai αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη μόδα δίνοντας πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει αυτή την έμπνευση μέσα από το νέο όνομα και τον ανανεωμένο σχεδιασμό του. 

Με τη νέα ταυτότητα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας θα μπορούν να απολαμβάνουν αποδοτικές υπηρεσίες διαφήμισης, ενώ θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την πολυεθνική παρουσία του GLAMI για βοηθήσουν την επέκτασή τους σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.

Ταυτόχρονα, χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προϊόντα μόδας, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, αυξάνοντας την ευχρηστία και ενισχύοντας το όραμα του GLAMI, να κάνει τις αγορές για προϊόντα μόδας μια ευχάριστη εμπειρία για όλους.