Αυτά τα τεράστια βραχιόλια θα αποσπάσουν αμέτρητα κοπλιμέντα | 0 bovary.gr
Αυτά τα τεράστια βραχιόλια θα αποσπάσουν αμέτρητα κοπλιμέντα | 0 bovary.gr
OVERSIZED BRACELETS

Αυτά τα τεράστια βραχιόλια θα αποσπάσουν αμέτρητα κοπλιμέντα


Τα εντυπωσιακά κοσμήματα για φέτος το καλοκαίρι είναι γεγονός.

Επιβάλλονται όχι μόνο με το σχέδιο και το χρώμα τους αλλά συχνά και με το μέγεθος τους.

To brand Cult Gaia το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε χάρη στην διάσημη ξύλινη τσάντα καλάθι Ark bag, που κρατούν όλες και μερικά ακόμη πρωτότυπα σχέδια από φυσικά υλικά και γεωμετρικές αναφορές.

Κατόπιν ακολούθησαν πολλές απομιμήσεις της στιλάτης τσάντας που πλημμύρισαν την αγορά. Εκεί λοιπόν ανακαλύψαμε τα πιο εντυπωσιακά βραχιόλια, ιδανικά για το καλοκαίρι και για όσες γυναίκες προτιμούν να φορούν ένα έντονο κόσμημα κάθε φορά αντί για layering με περισσότερα ντελικάτα και μίνιμαλ κοσμήματα. Τα βραχιόλια του brand είναι πραγματικά τεράστια σε μέγεθος, όμως άκρως στιλάτα και κομψά.

Τα βραχιόλια από ακρυλικό μιμούνται την όψη του μαρμάρου σε τρεις διαφορετικούς, πανέμορφους χρωματισμούς, με σχήμα κυκλικό ή τετράγωνο. Με την πρώτη ματιά φαίνονται ασήκωτα όμως δεν έχουν βάρος. Είναι τόσο chic και ξεχωριστά που μπορούν να συνοδεύσουν και το πιο καλό καλοκαιρινό φόρεμα σε έναν γάμο. Παρά το μέγεθος τους παραμένουν μίνιμαλ. Θα στολίσουν τους βραχίονες με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και θα αποσπάσουν αμέτρητα κοπλιμέντα. Είναι για τολμηρές. Αποφύγετε το παραμικρό επιπλέον κόσμημα ή αξεσουάρ.

Η δεύτερη πλεχτή εκδοχή είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.

Αποκτήστε τα εδώ και κλέψτε τις εντυπώσεις.