Shutterstock
Shutterstock
ZARA BAGS

To απίθανο τμήμα των Zara που μπορείς να βρεις τις ωραιότερες καλοκαιρινές τσάντες -Δεν πάει το μυαλό σου


Μπορεί όταν σκέφτεστε να αποκτήσετε μια ολοκαίνουργια τσάντα, -για να στολίζει τον ώμο ή να κρέμεται από τον καρπό σας-, πιθανότατα να έρχονται στο μυαλό σας αμέτρητες εικόνες από τα διαδικτυακά περιοδικά μόδας και να μην ξέρετε πού να καταλήξετε.

Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι είναι μία. Το νέο must have είναι μια τσάντα-καλάθι από φυσικό υλικό ή ακόμα και από πλαστικό.

Κάθε κορίτσι της μόδας διαθέτει τουλάχιστον μία και κάθε influencer ψάχνει για το επόμενο Insta-famous στιλ και σχέδιο.

Το raffia κυριάρχησε στις πασαρέλες για την S/S 18, όμως και τα πιο affordable brand όπως τα Zara, έχουν τις δικές τους εκδοχές.

Στα Zara μπορούμε να βρούμε πολλές, διαφορετικές basket bags, όμως, αν εσείς θέλετε τις πιο ψαγμένες, που δεν έχει καμία άλλη, πρέπει να τις αναζητήσετε στο πιο απίθανο τμήμα, που σίγουρα δεν σας είχε περάσει από το μυαλό.

Μιλάμε για το παιδικό τμήμα και τα Zara Kids.

Kι όμως, ανάμεσα στα κοριτσίστικα κομμάτια, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο κομψές τσάντες-καλάθια και να ολοκληρώσετε το κάθε λουκ σας με το πιο παιχνιδιάρικο αξεσουάρ.

Κι αν νομίζετε ότι δείχνουν παιδικές γελιέστε. Eίναι «ενήλικες» και μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα και στο πιο feminine σύνολο, με μίντι φόρεμα και block πέδιλα, ενώ και τα μεγέθη τους είναι κανονικά.

 

Αν, λοιπόν, θέλατε μια εναλλακτική τσάντα για το καλοκαίρι, τώρα ξέρετε πού να ψάξετε.

Οι τσάντες στο Zara Kids αποδεικνύουν ότι κάθε ενημερωμένη shopper πρέπει να κάνει μια βόλτα και από αυτό το τμήμα.

Αυτές είναι οι ωραιότερες τσάντες που μπορείτε να βρείτε εκεί.

Zara Kids