Η νέα συλλογή Converse x J.W. Anderson Τοy μεταμόρφωσε τα αγαπημένα μας sneakers | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή Converse x J.W. Anderson Τοy μεταμόρφωσε τα αγαπημένα μας sneakers | 0 bovary.gr
CHUCK 70

Η νέα συλλογή Converse x J.W. Anderson Τοy μεταμόρφωσε τα αγαπημένα μας sneakers


Όταν ένα διαχρονικά αγαπημένο σχέδιο παπουτσιού ανανεώνεται με την φρέσκια ματιά και εμπνευσμένη πινελιά ενός τολμηρού σχεδιαστή, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μοιάζει με παιχνίδι.

Η Converse και ο Βρετανικός οίκος J.W Anderson συνεργάζονται για δεύτερη σεζόν, με την νέα συλλογή με πάνινα παπούτσια Chuck 70. Στο pop-up κατάστημα στο Soho του Λονδίνου, παρουσιάστηκαν τα ολοκαίνουρια σχέδια.

Η συλλογή ονομάζεται Toy, δηλαδή παιχνίδι, ενώ το pop-up ονομάστηκε Τοy Gallery.

Στο pop up παρουσιάστηκαν έργα του καλλιτέχνη Delfin Finley με έδρα το Λος Άντζελες, εμπνευσμένα από το Converse x J.W. Anderson Chuck 70 στιλ. Τα κομμάτια είναι αυτό ακριβως. Διαφορετικά, χαρούμενα, εντυπωσιακά, όπως ένα καινούργιο παιχνίδι του κουτιού.

Η συλλογή Toy περιλαμβάνει ένα ψηλό sneaker από λουστρίνι με μεγάλα κορδόνια, διάφανη, χρωματιστή σόλα που θυμίζει -τι άλλο- πλαστικό παιχνίδι. Οι πλούσιες αποχρώσεις μπλέκονται μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο ombre και tie dye εφέ. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται σε γκάμα από φωτεινά χρώματα.

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα πρωτότυπο, φρέσκο ίσως και λίγο πάνκ, ιδανικό για να εκφράσουμε ατίθασο χαρακτήρα.

Η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών Converse αποκαλύπτει πως η συνεργασία είναι το αποτέλεσμα της εμμονής του Άντερσον να συλλέγει έργα τέχνης και αντικείμενα.

 

 

Ο σχεδιαστής εφάρμοσε τη διαδικασία αναζήτησης και συλλογής πληροφοριών και εικόνων -καθώς και το πάθος του για τέχνη και χειροτεχνία- σε αυτή την τελευταία έκδοση του Chuck 70.

 

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Converse.com.

Οι τιμές κυμαίνονται από 160 ευρώ για το Chuck 70 Ox έως 170 ευρώ για το Chuck 70 Hi.

Μια πρώτη γεύση αρκεί για να σας κάνει κι εσάς όπως εμάς να ανυπομονείτε.