To απόλυτο fashion sneaker βρέθηκε -Και έχει την υπογραφή της Anna Wintour | 0 bovary.gr
To απόλυτο fashion sneaker βρέθηκε -Και έχει την υπογραφή της Anna Wintour | 0 bovary.gr
AWOK

To απόλυτο fashion sneaker βρέθηκε -Και έχει την υπογραφή της Anna Wintour


Όταν η εμβληματική Anna Wintour, η editor-in-chief της Vogue δίνει την έγκριση της για ένα editorial έχει την συνήθεια να γράφει την λέξη "AWOK".

Η μικρή αυτή λεξούλα με τα 4 γράμματα έχει τεράστια βαρύτητα στον χώρο της μόδας και σημαίνει "Άnnα Wintour Ok".

Η αρχισυντάκτρια της Vogue συνεργάστηκε με τη Nike στην limited edition capsule συλλογή Air Jordan και έβαλε την σφραγίδα της σε δύο iconic σχέδια sneaker.

Το Air Jordan 1 έρχεται σε δύο χρώματα. Κόκκινο (University Red) και εκρού (Sail). Το εξαιρετικά μαλακό δερμάτινο άνω μέρος τονίζεται με τολμηρό μεταλλικό φερμουάρ και νέα διακοσμητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του Swoosh logo της Nike.

Έρχεται με μια ετικέτα Nike Air "Edited by Vogue" και την υπογραφή AWOK στη σόλα και τη γλώσσα.

Εμπνευσμένο από τo signature στιλ με τα κοστούμια και τα γυαλιά ηλίου της Wintour, το Air Jordan 3 SE έχει ως βασικό υλικό tweed και στο πίσω μέρος αναγράφεται και πάλι η συντομογραφία AWOK. Το Air Jordan 3 SE έρχεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Ρετρό και νεανικά αλλά ταυτόχρονα πολυτελή και κομψά, τα αθλητικά συνδυάζουν την άνεση του αγαπημένου Νike παπουτσιού με ανανεωμένο στιλ και την σύγχρονη άποψη της Vogue. Φυσικά οι fashion editors και οι bloggers θα τα φορέσουν από τις πρώτες και θα τα δούμε σίγουρα να φιγουράρουν στις πιο εντυπωσιακές street style φωτογραφίες στην εβδομάδα μόδας.

Με casual σύνολα που έχουν ως βάση ένα ψηλόμεσο ντένιμ παντελόνι, ή τολμηρά και επίσημα με sleek κοστούμι.

Το Air Jordan 1 είναι διαθέσιμο από 21/7 ενώ η τουίντ εκδοχή θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.