Maybelline New York
Maybelline New York
ΒEST CONCEALER

To κονσίλερ των 9 ευρώ που σβήνει τους μαύρους κύκλους και ξεπουλάει


Τα κουρασμένα, πρησμένα ή με μαύρους κύκλους μάτια δεν αρέσουν σε καμία.

Και ναι, μπορεί να περνάμε ώρες στον υπολογιστή ή πάνω από ένα βιβλίο, η καθημερινότητα να μην μας επιτρέπει να ξεκουραστούμε όσο θα έπρεπε ή να φροντίσουμε την διατροφή μας.

Όμως για μισό λεπτό. Γιατί αυτά όλα θα πρέπει και να φαίνονται;

Τέρμα πια στα σημάδια της κούρασης που φαίνονται στο πρόσωπο μας. Τώρα πια με μια κίνηση μπορούμε να έχουμε το τέλειο, ξεκούραστο βλέμμα που μας αξίζει.

Υπάρχει ένα κονσίλερ που οι γυναίκες έχουν λατρέψει από την κυκλοφορία του.

Το Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer της Maybelline New York είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις στην Αμερική σύμφωνα με την Nielsen.

Και αυτό δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη αφού οι γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει μιλάνε γι αυτό με τα πιο θετικά σχόλια: «Καλύπτει ακόμα και τους πιο μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια» Παρόλο που οι make up artists έχουν πρόσβαση σε πολύ πιο ακριβές εταιρείες, το κονσίλερ της Maybelline New York έχει γίνει και επαγγελματικό φαβορί.

To Instant Age Rewind δημιουργεί ένα μαλακό φινίρισμα σαν το δέρμα και παραμένει στη θέση του, διατηρώντας παράλληλα το δέρμα λαμπερό και φωτεινό. Με το μαλακό σφουγγαράκι από εκατομμύρια μικροίνες στο απλικατέρ του εφαρμόζεται άψογα χωρίς να τρίβει το δέρμα.Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεται για να φωτίσετε την περιοχή κάτω από τα μάτια. Tαυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιήθεί για contouring.

Το ακόμα καλύτερο είναι η τιμή του. Κοστίζει 9 ευρώ και έχει τέλειο αποτέλεσμα. Διαθέσιμο σε 12 αποχρώσεις.

Εάν δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει το Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer δεν ξέρετε τι θα πει φωτεινό βλέμμα.

Βρείτε το εδώ.