Zara
Zara
ZARA FALL CAMPAIGN

Αυστηρή κομψότητα από το παρελθόν -Η φθινοπωρινή συλλογή των Zara σε μια εμβληματική καμπάνια


Μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα καμπάνια των Ζara για το φθινόπωρο/χειμώνα 18-19 και πάλι από τον φωτογράφο Steven Meisel υπόσχεται να γίνει η νέα σας εμμονή. Όλα τα κομμάτια και λουκ που θα χρειαστείτε την ερχόμενη σεζόν και κομψές ιδέες για να τα υιοθετήσετε.

Η δύναμη του αγαπημένου μας ισπανικού brand Zara έγκειται μεταξύ πολλών άλλων (πάρα πολλών), στο γεγονός πως μπορεί με μία μόνο φωτογραφία, να μας κάνει να λαχταράμε να έρθει το φθινόπωρο, πριν καν φύγουμε για καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτό ακριβώς μας συνέβη μόλις ανακαλύψαμε όλη την νέα καμπάνια online. Ένα μοναδικό editorial με σκοτεινή πλην όμως σαγηνευτική αισθητική.

Σε όλες τις φωτογραφίες τα μοντέλα ποζάρουν σε ένα elegant σκηνικό όπου το ελάχιστο φως παίζει με τις σκιές των επίπλων σε κλασική και ροκοκό διακόσμηση.

Οριεντάλ λεπτομερές στα print, στα υφάσματα και στις ταπετσαρίες σε ένα δωμάτιο που αποπνέει αισθησιακή πολυτέλεια και μυστήριο.

Zara
Zara

Μάξι βαριά φορέματα με κεντήματα, εντυπωσιακά μανίκια και γιακάδες, πουκάμισα που δένουν στο λαιμό ακροβατούν ανάμεσα στο μεσαιωνικό preppy και την δεκαετία των 70s με 80s πινελιές. Εκεί που ο σκοτεινός αιώνας συναντάει το ατίθασο bohemian, chunky τακούνια και αστραφτερές μπότες ανατρέπουν τα δεδομένα μια αυστηρής κομψότητας από το παρελθόν. Μεγάλα statement κοσμήματα, με λίθους και πετράδια επιβεβαιώνουν κάτι που είχαμε υποψιαστεί. Πως το ερχόμενο φθινόπωρο δεν θα βαρεθούμε ούτε στιγμή.

Δέρμα, βελούδο και μικρά ή μεγαλύτερα μοτίβα, ολοκληρώνουν τα πιο εντυπωσιακά μαντήλια που καλύπτουν τα μαλλιά των μοντέλων.

Το μακιγιάζ φυσικό με τονισμένα smokey μάτια.

Και το αποτέλεσμα δικαιώνει τα Zara που κάνουν το χειμερινό στιλ να θυμίζει μια αισθαντική μυσταγωγία.

Δεν βλέπουμε την ώρα να περάσουμε στην ...σκοτεινή πλευρά.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara