Instagram @sincerelyjules
Instagram @sincerelyjules
ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚ

Πώς να φτιάξεις τσάντα από μία μπαντάνα και ακόμα 2 πανεύκολα τρικ από την στιλίστρια των διασήμων


Aπό τη δημιουργία των πιο iconic look της Kim Kardashian West, Rihanna και Lorde, στην εδραίωση της, ως το πιο στιλάτo It Girl του Λονδίνου, η σούπερ στιλίστρια και creative director Avigail Collins, είναι γνωστή για τη δημιουργία των πιο συναρπαστικών λουκ των celebrities.

Επιπλέον έχει το δικό της streetwear brand, το Silver Spoon Attire, το οποίο ίδρυσε το 2013 μαζί με τον σύζυγό της (επίσης περιζήτητο στιλίστα) Damian Collins.

Ανάμεσα στους πελάτες της και κορυφαίοι μουσικοί. Αν υπάρχει λοιπόν κάποιος που μπορεί να εντοπίσει το επόμενο μεγάλο trend, σίγουρα είναι αυτή.

Από την άλλη, είναι η καλύτερη για να μας αποκαλύψει μερικά από τα πιο εύκολα και έξυπνα τρικ, για να πετύχουμε μια άψογη εμφάνιση. Θα δώσουν ενδιαφέρον και θα απογειώσουν την εμφάνιση μας. Με ελάχιστες κινήσεις και μηδενικό κόστος.

Αυτά είναι τα 3 τρικ των 15 δευτερολέπτων που πρέπει να ξέρετε.

Instagram @avigail.collins
Instagram @avigail.collins

1. Mετατρέψτε την μπαντάνα ή το μαντήλι σας σε mini bag

Αν ετοιμάζεστε για διακοπές καταλαβαίνετε καλά πως δεν μπορείτε να πάρετε μαζί όλες τις τσάντες και τα παπούτσια σας. Έτσι αν θέλετε κάτι διαφορετικό και απόλυτα καλοκαιρινό, μπορείτε να μετατρέψετε ένα μαντήλι σε τσαντάκι πολύ εύκολα και γρήγορα.

Συγκεκριμένα με δύο κινήσεις.

Καλύτερα το μαντήλι που θα επιλέξετε να είναι τετράγωνο. Δέστε μεταξύ τους τις δύο απέναντι άκρες, μέ έναν μικρό και σφιχτό κόμπο. Κάντε το ίδιο και στην άλλη πλευρά. Αυτό ήταν. Το νέο μικρό τσαντάκι σας χωράει τα απαραίτητα.

Asos

2. Κάντε το slip dress σας φούστα (χωρίς να κόψετε τίποτα)

Φορέστε το ελαφρύ φόρεμα και αφήστε το να πέσει στην μέση σας. Σε εκείνο το σημείο πιάστε τις τιράντες και δέστε τις μεταξύ τους.

Εκεί όπου έχετε δέσει τον κόμπο, μετακινήστε το φόρεμα λίγο στο πλάι, για να δημιουργήσετε την εντύπωση πως υπάρχει σκίσιμο. Τέλος, συνδυάστε με ένα Τ-shirt για τον καλύτερο casual συνδυασμό των διακοπών.

Topshop

3. Καμουφλάρετε τις τιράντες του σουτιέν

Tα off shoulder τοπ είναι τα αγαπημένα μας. Για τις γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος όμως, είναι δύσκολο να φορεθεί χωρίς σουτιέν. Από την άλλη οι «πολυμορφικές» και οι τιράντες από σιλικόνη είναι αντιαισθητικές. Τι να κάνετε; Κάντε τις τιράντες να μοιάζουν μέρος του τοπ με μιά όμορφη κορδέλα σε κομψή απόχρωση.

Επιλέξετε μια κορδέλα σε χρώμα της προτίμησης σας και κόψτε δύο μέτρια κομμάτια. Δέστε τα στο πάνω μέρος της κάθε τιράντας και αφήστε τα να πέφτουν χαλαρά. Τέλειο.

 Μilly, The Outnet