@sincerelyjules
@sincerelyjules
02|08|2018 09:00
SHARE
ITALIAN DAD

Τι είναι το «Italian Dad», η νέα τάση στα κοσμήματα που έχει ξετρελάνει τα ψαγμένα κορίτσια της μόδας


Σε κάθε νέα σεζόν (κακά τα ψέματα, το Φθινόπωρο είναι μια ανάσα μακριά), κάνουμε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα της γκαρνταρόμπας και φυσικά ανανεώνουμε με τις νέες τάσεις που βλέπουμε εκεί έξω. 

Εκτός από τα τοπ, τα παντελόνια, τα φορέματα, τα τζάκετ και τα παπούτσια, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε και για τα τελευταία trend στα αξεσουάρ. Και η αλήθεια είναι ότι ξετρελαθήκαμε με αυτή τη νέα τάση, που κυριολεκτικά έχει γίνει εμμονή σε It girls και fashion influencers.

Τα trendy seashells και τα τολμηρά statement κομμάτια, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε όλο τον Αύγουστο και γιατί όχι, ακόμη και τις παρυφές του Σεπτέμβρη. 

Μόλις όμως το πρώτο αεράκι φυσήξει και φορέσουμε τα αγαπημένα μας λευκά πουκάμισα, είναι βέβαιο, ότι το Italian Dad trend με κοσμήματα που μπορεί να έχουμε ακόμη και ξεχασμένα στο σπίτι μας, θα είναι το next big thing.  

Φυσικά και μιλάμε για τις αλυσίδες, που τη νέα σεζόν μετατρέπονται σε κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Από τις πασαρέλες των Chloé, Alexander Wang και Balenciaga, βρίσκουν θέση στο λαιμό σας. Όχι το Italian dad trend δεν είναι τόσο μπρουτάλ όσο οι Ιταλοί της καμόρα με τις χρυσές αλυσίδες που έπεφταν στο στήθος ή κοσμούσαν τα χέρια στα 70s και 80s.
Οι νέες αλυσίδες είναι φινετσάτες και δίνουν έναν αριστοκρατικό αέρα. 

Φοριούνται (στο λαιμό) ως ξεχωριστά κομμάτια ή σε στρώσεις απογειώνοντας ακόμη και το πιο απλό λούκ. 

BURBERRY

sincerelyjules
sincerelyjules