Shutterstock:By Izabela Magier
Shutterstock:By Izabela Magier
02|08|2018 11:38
SHARE
LANES

Τα πιο cool χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού -Οταν τα μαλλιά σου είναι υγιή και δυνατά!


Το καλοκαίρι είναι εδώ.

Έχεις κλείσει δωμάτια στο νησί, έχεις καταγράψει τις παραλίες που θέλεις οπωσδήποτε να πας ενώ ανυπομονείς να περιπλανηθείς στα στενά σοκάκια της Χώρας.

Έχεις σκεφτεί τι ρούχα θα πάρεις μαζί σου και τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσεις προκειμένου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Αναρωτήθηκες όμως ποιες είναι οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού για τα μαλλιά σου;

Συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο cool χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού για να απογειώσεις το στιλ σου.

Μείνε ήσυχη: είναι εύκολα και γρήγορα και, απλά δεν γίνεται να τα κάνεις λάθος!

Wet hair: Το πιο απλό όλων. Κοντά ή μακριά μαλλιά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ζελέ. Έτσι θα μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα και απλά χτένισες τα μαλλιά σου.

Μια παραλλαγή των wet hair είναι τα slicked back hair με τη μόνη διαφορά ότι χτενίζεις όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

Shutterstock
Shutterstock

Χαμηλή αλογοουρά: Κομψή και θηλυκή, η αλογοουρά που ξεκινά στη βάση του λαιμού σου είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση. Δοκίμασέ την!

Ανέμελα Updos: Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Στερέωσε διάφορες τούφες που θα καταλήγουν σε κότσο με τσιμπιδάκια ενώ, αν αισθάνεσαι πιο ρομαντική, μπορείς να κάνεις και μια πλεξούδα που θα καταλήγει στον κότσο σου.

Φυσικά μαλλιά: Μια από τις κορυφαίες τάσεις για όσες δεν έχουν χρόνο ή απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν πολύ με τα μαλλιά τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά χωρίς να τα φορμάρεις.

Όλα αυτά τα χτενίσματα δείχνουν ακόμα πιο ωραία αν τα μαλλιά σου είναι υγιή και δυνατά! Με το Lanes Beauty Ade μπορείς να είσαι σίγουρη πως τα μαλλιά σου βρίσκονται σε άψογη κατάσταση κάθε μέρα, ειδικά τώρα που ταλαιπωρούνται περισσότερο λόγω της θάλασσας και του καθημερινού λουσίματος. Και όχι μόνο αυτό!

Πέρα από τα μαλλιά σου, φροντίζει και το δέρμα και τα νύχια σου! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου δηλαδή. Πώς; Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με που περιέχει L-μεθειονίνη και L-κυστίνη, δομικά στοιχεία της κερατίνης καθώς και βιταμίνες B, C, E. Παράλληλα, περιέχει εκχύλισμα κεχριού το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη θρέψη του δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Η σύνθεσή του είναι ειδικά μελετημένη για να επαναπροσδιορίζει τη λάμψη στο δέρμα καθώς και για να τονώνει τα θαμπά-αδύναμα μαλλιά δρώντας κατά της τριχόπτωσης.

Με το Lanes Beauty Ade και τα παραπάνω χτενίσματα το σίγουρο είναι ότι θα έχεις “great hair day” κάθε ημέρα των διακοπών σου-και όχι μόνο!