Join life, η πιο ξεχωριστή σειρά του Zara -Τη λατρέψαμε για δύο λόγους | 0 bovary.gr
Join life, η πιο ξεχωριστή σειρά του Zara -Τη λατρέψαμε για δύο λόγους | 0 bovary.gr
06|10|2016 10:47
SHARE
JOIN LIVE

Join life, η πιο ξεχωριστή σειρά του Zara -Τη λατρέψαμε για δύο λόγους


Λατρεύουμε τη νέα οικολογική συλλογή των ρούχων Zara με ετικέτα Join life.

Με πρωταγωνίστρια  το μοντέλο Sasha Pivovarova είναι η πρώτη μεγάλη δημόσια ώθηση της εταιρίας με περιβαλλοντικό σκοπό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Inditex, ένα ένδυμα κερδίζει την ετικέτα «Join life» εάν πληρεί  μια σειρά εσωτερικών προϋποθέσεων.

Τα ρούχα οφείλουν να κατασκευάζονται από οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο μαλλί και Tencel. (Tencel, ή lyocell, είναι ένα ύφασμα που κατασκευάστηκε από ξύλο κυτταρίνη το οποίο προέρχονταν από πιστοποιημένα κοινωνικά και περιβαλλοντικά δάση).

«Η συλλογή αγκαλιάζει μια γυναίκα που κοιτάζει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρίας και εμείς συμβάλουμε με χαρά σε αυτό. Πόσο μάλλον όταν συνολικά η συλλογή είναι πολύ χαριτωμένη και εμπνευσμένη από την φύση.

Σε ουδέτερα χρώματα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας μπορεί να κάνει κάθε εμφάνιση μας μοναδική. Λατρεύουμε το λευκό πουκάμισο με βολάν, καθώς και τα μεσάτα σακάκια και cropped παντελόνια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα  μακριά φορέματα με ζώνη σε στιλ σαφάρι που φοριούνται ωραία με τα αθλητικά μας.

 

Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού τα καταστήματα Zara είναι εξοπλισμένα με κουτιά για τους αγοραστές να δωρίσουν τα ανεπιθύμητα ρούχα για δωρεάν ανακύκλωση.

Νομίζω πως έχετε αργήσει αφού ήδη κάποια κομμάτια είναι sold out...