Shutterstock
Shutterstock
70S LOOK

Όλα τα κομμάτια για να υιοθετήσεις το απόλυτο 70s look του φθινοπώρου


Η δεκαετία του '70 άφησε την δική της ιστορία στη μόδα με μερικά από τα πιο λαμπερά, πιο τολμηρά και πιο εντυπωσιακά style statement μέχρι σήμερα.

Το στιλ παρόλο που διατηρούσε πολλά στοιχεία από την προηγούμενη δεκαετία και τα hippie-boho look μια αίσθηση πιο εκλεπτυσμένη και με περισσότερο glamour «έντυνε» τα κομμάτια της δεκαετίας που ακολούθησε.

Μιλάμε για παντελόνια καμπάνα, πολύχρωμα πλεκτά, ντελικάτα μαντήλια στο λαιμό και μεγάλα γυαλιά ηλίου με εντυπωσιακούς φακούς.

Αυτή η εποχή μας σύστησε μερικά από τα πιο μεγάλα fashion icons. Από την αδιαμφισβήτητη γοητεία της μποέμ Stevie Nicks και της Joni Mitchell στις ντίβες της ντίσκο όπως η Diana Ross, δεν μπορούμε παρά να αποτίσουμε φόρο τιμής στα 70s

Ακριβώς όπως όλες οι δεκαετίες, και τα70s έχουν αυτή τη σεζόν τους δικούς τους κύριους εκπροσώπους. Τη σεζόν που έρχεται θα τα φορέσουμε όλα ξανά και και ξανά.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια, το πνεύμα της ντίσκο επιστρέφει και θα το υιοθετήσουμε με τα πιο κομψά κομμάτια.

Είτε ψάχνατε την τέλεια καμπάνα, το πιο chic μοτίβο ή μια ντένιμ ολόσωμη φόρμα αλά Farrah Fawcett, εμείς βρήκαμε όλα τα απαραίτητα για να αντιγράψετε το στιλ.

AMAPÔ, Farfetch