Puma
Puma
ΜUSE MAIA

Το νέο ζευγάρι αθλητικών της Puma θα σε κάνει να δεις τα dad sneakers αλλιώς


Tα chunky αθλητικά παπούτσια ή αλλιώς dad sneakers έχουν μπει πια στην ζωή μας για τα καλά.

Εχουν πολλές τολμηρές οπαδούς αλλά και πολλές πολλές haters που δεν θέλουν ούτε να τα βλέπουν.

Αυτό και μόνο τα κάνει τρομερά δημοφιλή ανάμεσα στις fashionistas που δεν χάνουν ευκαιρία να σπάνε τους κανόνες του στιλ και να μας εντυπωσιάζουν.

Αφού luxury labels όπως o Louis Vuitton και ο Balenciaga άφησαν το στίγμα τους με την νοσταλγική τάση των dad sneakers, τα προσιτά αλλά κομψά brand όπως η Puma πήραν τη σκυτάλη. Το νέο μοντέλο της Puma, Muse Maia προσφέρει «μια τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στιλ, χωρίς συμβιβασμούς στην εφαρμογή. Επιπλέον στοιχηματίζουμε πως θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε το ιδιόμορφο trend από τα 80s-90s και τελικά να το υιοθετήσετε. O μοντέρνος σχεδιασμό και τα έντονα, νεανικά χρώματα δεν μπορούν παρά να σας «φορτώσουν» με ενέργεια. Είτε είστε αθλητικός τύπος είτε όχι, αυτό το ζευγάρι θα γίνει το αγαπημένος σας.

Μετά την Selena Gomez, η σταρ που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια είναι το supermodel Cara Delevingne. Φυσικά κερδίζει τις πιο θετικές εντυπώσεις με τον δυναμικό, εκκεντρικό χαρακτήρα και το σαγηνευτικό βλέμμα της. Ντυμένη από πάνω ως κάτω με το πιο σύγχρονο active wear μαύρο σύνολο με ανανεωμένο καρέ λουκ στα μαλλια και φυσικά τα νέα Puma Muse Maia. Ta sneakers θα είναι διαθέσιμα από 9 Αυγούστου και θα κοστίζουν περίπου 90 ευρώ. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

Puma
Puma
Puma
Puma
Puma
Puma