Instagram @richardquinn1
Instagram @richardquinn1
SCARF PRINTS

Scarf Prints -Αυτό το φθινόπωρο τα μαντήλια φοριούνται από πάνω ως κάτω


Μπορεί η Βασίλισσα Ελισσάβετ να παρακολούθησε μόνο ένα show στην Εβδομάδα Μόδας για το φθινόπωρο, ωστόσο το στιλ της έχει τεράστια επίδραση στην μόδα.

Τα μεταξωτά μαντήλια ποτέ δεν ήταν τόσο hot.

Και όχι, το φθινόπωρο δεν θα τα φορέσουμε απλώς στα μαλλιά όπως κάναμε το καλοκαίρι αλλά από πάνω ως κάτω. Τα κομψά κι εκλεπτυσμένα scarf prints, τα μοτίβα που έχουμε να συνηθίσει να βλέπουμε σε μικρές επιφάνειες τώρα φοριούνται σε total σύνολα, με την μορφή φορεμάτων. Οι slip skirts, που έγιναν οι αγαπημένες φούστες των Γαλλίδων το καλοκαίρι του 2018 έχουν τώρα τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά pattern. Σε ένα λουκ ανακατεύονται διαφορετικά τυπώματα που παραπέμπουν σε διαχρονικά μεταξωτά κομμάτια, σε ένα γενναίο mix & match που θυμίζει patchwork. Κύριοι υμνητές της τάσης ο Richard Quinn, Marine Serre, Salvatore Ferragamo, Faustine Steinmetz, Toga και 3.1 Phillip Lim.

Τα μοντέλα στις πασαρέλες περπάτησαν κυριολεκτικά τυλιγμένα μέσα στα μαντήλια τους σε ένα παιχνίδι από χρώματα, σχέδια και την πολυτέλεια που αποπνέει το μετάξι. Στο λαιμό στο κεφάλι, σαν μεσοφόρια και πουκάμισα με σοφιστικέ φιόγκους.

Tα scarf prints θα δώσουν μια εξτρα δόση glam στα φθινοπωρινά σύνολα.

Oι σχεδιαστές αποφάσισαν.

Το πιο θηλυκό αξεσουάρ είναι η απόλυτη τάση για αυτή την σεζόν.