Instagram @thestyleograph
Instagram @thestyleograph
ASYMMETRIC HEMS

Αυτή η τέλεια ατελής τάση είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το φθινόπωρο


Εχετε βαρεθεί πια τα off shoulder tops και τις μίντι φούστες με ίσια γραμμή;

Αυτές οι τάσεις αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, όμως, το μοντέρνο στοιχείο και οι ανανεωμένες γραμμές έχουν την δική τους γοητεία.

Γι' αυτό, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μία νέα, edgy σιλουέτα, βρίσκεται ανάμεσα στις τάσεις και μπορεί να φορεθεί άνετα στην πόλη και τα office look.

Tα ασύμμετρα κομμάτια, φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν και αυτή τη σεζόν, μέσα από εντυπωσιακά φορέματα και πλούσιες φούστες, αλλά και δυναμικά πουκάμισα και θεατρικά τοπ.

Χωρίς αμφιβολία δεν περνούν απαρατήρητα, ενώ έχουν την απόλυτη εξουσία, να κάνουν κάθε look τρομερά ενδιαφέρον. Σχεδιαστές όπως οι Isabel Marant και Nicole Miller άφησαν την ασυμμετρία να μιλήσει στις ιντριγκαδόρικες συλλογές τους. Φοριέται με περισσότερους από έναν τρόπους.

Αυτή η στιλάτη τάση τυλίγεται γύρω από τους ώμους σας, τονίζοντας το ντεκολτέ σας και αποκαλύπτοντας την δύναμη της γεωμετρίας.

Τα κομμάτια με ασύμμετρο τελείωμα μπορούν να φορεθούν πρωί αλλά και βράδυ, ένα με κεντρικό ρόλο στο look κάθε φορά.

 

Αποπνέουν κάτι το αρτιστίκ και μας αρέσουν πολύ. Δοκιμάστε ένα ασύμμετρο πουκάμισο, με cropped τζιν παντελόνι και στιλάτα φλατ το πρωί και ένα θηλυκό ασύμμετρο φόρεμα, με μίνιμαλ ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ.

Τολμήστε το και δεν θα μετανιώσετε.

ROLAND MOURET, Matches Fashion