Instagram @hellofashionblog
Instagram @hellofashionblog
ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ

Αυτό το κομψό ολόσωμο μαγιό έχει λίστα αναμονής 7.000 γυναικών -Και δικαίως


Μπορεί να έχουμε την αίσθηση ότι το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας αποχαιρετα, όμως όλα δείχνουν ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σκεφτόμαστε ακόμη τι θα κάνουμε με την υπόλοιπη άδεια, αλλά και τα Σαββατοκύριακα μέσα στον Σεπτέμβρη. Σίγουρα οι περισσότερες έχετε ήδη αγοράσει μαγιό, ωστόσο φαίνεται πως ένα νέο κομμάτι έχει ξετρελάνει τις γυναίκες οι οποίες για να το αποκτήσουν έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα αναμονής, περισσότερων από 7000 ατόμων.

Το κομψό ολόσωμο με τον ένα ώμο και τις ντεγκραντέ αποχρώσεις Sidestroke από το Summersalt, το οποίο έχει ξεπουλήσει 25 φορές μέσα στον περασμένο χρόνο. Το κομμάτι διατίθεται σε πολλά μεγέθη και χρώματα, ενώ έχει σχεδιαστεί για να παραμένει στη θέση του όσο κι αν διασκεδάζετε στο νερό.

Μόλις σε τρεις εβδομάδες, το ολόσωμο απέκτησε λίστα αναμονής 4.500. και από τότε ανήλθε στα 7.250 άτομα που θέλουν να το αποκτήσουν.

 

 

Ευτυχώς το μαγιό επιστρέφει στα ηλεκτρονικά ράφια του brand αυτό το Σαββατοκύριακο. Κομψό στιλάτο, ξεχειλίζει από χρώμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το φορούν μερικές από τις πιο στιλάτες fashionista.

Προλαβαίνετε να το αποκτήσετε κι εσείς. Κι αν στα σχέδια σας για το υπόλοιπο καλοκαίρι δεν υπάρχουν παραλίες ή πισίνα θα το έχετε για το επόμενο καλοκαίρι, όπου κάτι μας λέει θα εξακολουθεί να είναι hot.

 

 

Koστίζει περίπου 84 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.