Zara
Zara
ZARA DRESS

Aυτό το Zara φόρεμα μπορεί να φορεθεί με ευκολία σε έναν γάμο αλλά και στο γραφείο


Κάθε σεζόν, τα Zara βρίσκoυν νέους τρόπους να μας εκπλήσσουν.

Τρανό παράδειγμα, το πουκάμισο και παντελόνι με το τύπωμα φιδιού που φόρεσε και η Marta Ortega, κόρη του ιδιοκτήτη και δημιουργού των Zara, Amancio Ortega.

Παρά το γεγονός ότι τα φθινοπωρινά trends, όπως τα animal prints αλλά και τα καρό, έχουν κάνει επέλαση στα καταστήματα, εμείς δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τα καλοκαιρινά πουά και θα τα φορέσουμε για λίγο καιρό ακόμα.

Για τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες τα polka dots τυπώνονται σε πιο μουντές αποχρώσεις, εξακολουθούν, όμως, να δείχνουν απεριόριστα θηλυκά. Τα πουά είναι κατάλληλα για την μεταβατική περίοδο και θα τα φορέσουμε ξεκινώντας από αυτό το κομψό, μίντι φόρεμα από τα Zara.

Το φόρεμα σε λαδί απόχρωση με λευκά πουά, είναι feminine, δροσερό και αβίαστα κομψό. Μπορούμε να το φορέσουμε στο γραφείο αλλά και σε στους γάμους του Σεπτέμβρη και να ξεχωρίσουμε.

Το όμορφο φόρεμα έχει V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Η λεπτομέρεια από βολάν και σούρα με κορδόνι στο μπροστινό μέρος είναι που το κάνουν σέξι και χαρίζουν εντυπωσιακή κίνηση.

Το σατέν ύφασμα με την λάμψη του αποπνέει πολυτέλεια. Συνδυάστε με strappy πέδιλα με τακούνι και μια κομψή mini bag. Θα μαγνητίσετε τα βλέμματα. Το φόρεμα κοστίζει 39,95 EUR  και μπορείτε να το βρείτε εδώ.