Ap
Ap
FLANNEL HAIR

Aυτό το χρώμα στα μαλλιά θα γίνει η νέα hot τάση του φθινοπώρου -Ζεστό και εκτυφλωτικό


To flannel, παραδοσιακά είναι το ζεστό και απαλό ύφασμα από το οποίο συνήθως ράβονται τα φθινοπωρινά καρό πουκάμισα και άλλα ρούχα.

Και θα αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η τάση στο χρώμα των μαλλιών με όνομα εμπνευσμένο από ένα τέτοιο ύφασμα.

Μπορεί το καλοκαίρι και η ζέστη να είναι ακόμα εδώ, πολλές όμως σταρ επιλέγουν να υιοθετήσουν ήδη το χρώμα που κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί σε hot trend για αυτό το φθινόπωρο.

To flannel hair είναι ένας συνδυασμός χάλκινου, πυρόξανθου και αποχρώσεων σε βαθύ κόκκινο του κρασιού. Ναι μιλάμε για μαλλιά κόκκινα και εντυπωσιακά όσο κανένα άλλο χρώμα.

Το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και για όσες θέλουν κάτι διαφορετικό. Χρώμα πιο πλούσιο σε σχέση με τα ξανοίγματα του καλοκαιριού. Κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες, χάρη στις πολλές παραλλαγές του.

Ο Hairstylist Steven Picciano συμφωνεί: «Κάθε χρόνο, οι πελάτισες περνούν από κύκλους χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την κάθε εποχή. Καθώς απομακρυνόμαστε από τις χρυσές καλοκαιρινές ανταύγειες, την θέση τους κλέβουν ο bohemian χαλκός και οι θερμοί τόνοι, που γίνονται το τέλειο συμπλήρωμα για το μαύρισμα που σιγά σιγά ξεθωριάζει και την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

 

 

 

 

 

Οι πιο σκούρες επιδερμίδες και το σταράτο δέρμα θα φαίνονται καλύτερα με πιο δροσερά μπλε-κόκκινα. Η βαφή σε πολλαπλούς τόνους στις αποχρώσεις flannel hair θα κάνουν το λουκ ακόμα πιο μοντέρνο.

Μήπως είναι η καλύτερη στιγμή να περάσετε στο κόκκινο χρώμα που τόσο σας άρεσε να θαυμάζετε στις άλλες;

Florence Welch, Emma Stone, Julianne Moore, είναι μερικές από τις πιο διάσημες σταρ που αγαπούν αυτούς του τόνους. Δοκιμάστε το flannel hair.