Shutterstock
Shutterstock
RUSSIAN VOLUME

Russian Volume Lashes -Η τεχνική που χαρίζει εντυπωσιακές βλεφαρίδες και έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες


To τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα ενδιαφέρον φαινόμενο στον κόσμο της ομορφιάς: μεγάλη αύξηση στις αναζητήσεις για μακριές και με όγκο βλεφαρίδες και μία συγκεκριμένη μέθοδο που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, το Pinterest αποκάλυψε ότι οι αναζητήσεις για την τεχνική Russian Volume Lashes έχουν αυξηθεί κατά 700%.

Αυτή η τεχνική επιτρέπει στις βλεφαρίδες να τριπλασιάσουν τον όγκο τους: υπόσχεται θεαματικό αποτέλεσμα. 

Είναι η εναλλακτική λύση για τα κλασικά extension των βλεφαρίδων. 

 

 

Αυτά τα extension είναι ελαφρύτερα από τα συνηθισμένα, έτσι ώστε να μην καταστρέφεται η φυσική τρίχα και να μην έχουν επιπλέον βάρος.

Επιπλέον, προσαρμόζονται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε πελάτισσας, για τον μέγιστο όγκο. Οι βλεφαρίδες είναι πιο σκούρες και πιο πυκνές, καθώς καταφέρνουν να καλύψουν καλύτερα τα κενά.

 

 

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές που έχουν να κάνουν με τον όγκο. 

Πόσο διαρκούν;

Η διάρκεια των extension βλεφαρίδων που εφαρμόζονται με τη ρωσική τεχνική είναι η ίδια με τις κανονικές. Παραμένουν για όσο διαρκεί ο φυσικός κύκλος των φυσικών βλεφαρίδων. Μπορούν να διαρκέσουν έως και 3 μήνες, αν γίνεται σωστή συντήρηση κάθε 2 ή 3 εβδομάδες.

Πώς να τις φροντίζετε;

Αν τελικά αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τεχνική, θα πρέπει να τα φροντίζετε όπως τα κλασικά extension. Για το ντεμακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιήστε προϊόντα με βάση το νερό και αποφύγετε το make up τις πρώτες 48 ώρες μετά την τοποθέτησή τους. Tα fixing serums μπορούν να συμβάλλον στην καλύτερη διατήρηση τους.

Αντέχουν στο χλώριο και το αλάτι;

Αν τις τοποθετήσετε σε περίοδο όπου είναι πιθανό να επισκεφτείτε την παραλία ή κάποια πισίνα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα καλά νέα είναι ότι αντέχουν σε όλα.

Το αποτέλεσμα μοναδικό για όσες αγαπούν τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αν και συχνά υπερβολικό. 

Θα τολμήσετε την τάση Russian Volume Lashes;