O Karl Lagerfeld συνεργάζεται με την Kaia Gerber σε μια αποκλειστική συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 | 0 bovary.gr
O Karl Lagerfeld συνεργάζεται με την Kaia Gerber σε μια αποκλειστική συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 | 0 bovary.gr
KAIA x KARL

O Karl Lagerfeld συνεργάζεται με την Kaia Gerber σε μια αποκλειστική συλλογή για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018


Η Kaia Gerber, ανερχόμενο αστέρι του modeling, παρουσιάζει την πρώτη της capsule συλλογή σε συνεργασία με την εταιρία KARL LAGERFELD η οποία λανσάρεται αυτή τη σεζόν.

Η εταιρία KARL LAGERFELD, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της σχετικά με τη συνεργασία της με την Kaia Gerber, αποκαλύπτει την capsule συλλογή KARL LAGERFELD X KAIA.

Ο σχεδιασμός των prȇt-a-porter και των αξεσουάρ αποτελεί ένα μείγμα της διαχρονικής παριζιάνικης αισθητικής του Karl Lagerfeld, με τις επιρροές της Kaia από το L.A. και το φρέσκο, γεμάτο αυτοπεποίθηση όραμά της.

«Όταν ο Karl μας είπε για την ιδέα του να συνεργαστεί με την Kaia, όλοι ενθουσιαστήκαμε από την απίστευτη προοπτική και δύναμη που θα έφερναν αυτές οι δύο λέξεις μαζί», αναφέρει ο Pier Paolo Rigni, Διευθύνων Σύμβουλος της KARL LAGERFELD.

«Δουλέψαμε εντατικά στη διάρκεια των περασμένων μηνών με την Kaia στο L.A. και στο studio μας στο Παρίσι. Ήταν πολύ συναρπαστικό να βλέπεις την καθαρή ματιά της, το πάθος και την εμπλοκή της, και η συλλογή σίγουρα θα εμπνεύσει πολλές νεαρές γυναίκες».

Η Kaia έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας SS18 στη Νέα Υόρκη, και αμέσως έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο μετά από 18 επιδείξεις εκείνη τη σεζόν.

Αποτελεί την επιτομή του μοντέλου της γενιάς των social media, με 3Μ ακόλουθους και μια γκαρνταρόμπα που σαγήνευσε σχολιαστές μόδας street style.

Είναι κόρη της supermodel Cindy Crawfod.

 

H ίδια δήλωσε: «Λάτρεψα το γεγονός ότι συμμετείχα στη δημιουργική διαδικασία και το να δουλεύεις με τον Karl είναι ένα όνειρο. Πάντα πίστευα ότι είναι ιδιοφυΐα, οπότε είναι εκπληκτικό το ότι μου έδειξε κάποια κομμάτια της επιχείρησής του. Εκτίμησα εκ νέου το πόσο σκληρά εργάζονται οι σχεδιαστές, και πόση δημιουργικότητα και σκέψη απαιτείται για κάθε συλλογή».

Η συλλογή KARL LAGERFELD X KAIA περιλαμβάνει prȇt-a-porter και αξεσουάρ, όπως παπούτσια, τσάντες, γυαλιά ηλίου και κοσμήματα.

Πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο και μετάξι συνδυάζονται με μεταλλικά φινιρίσματα, ενώ το branding KARL LAGERFELD X KAIA είναι ευκρινέστατο.

H συλλογή θα διατεθεί από 30/8 έως 14/9 αποκλειστικά στα ηλεκτρονικά καταστήματα karl.com και revolve.com, ενώ από τις 14/9 σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο και pop-ups.

Στην Ελλάδα, αντιπροσωπευτικά κομμάτια της συλλογής KARL LAGERFELD X KAIA, καθώς της συλλογής KARL LAGERFELD, θα διατίθενται στα καταστήματα Collective Γλυφάδας, Κολωνακίου και Ψυχικού, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.