Mango
Mango
MANGO DRESS

Aυτό είναι το πιο δημοφιλές φόρεμα αυτή τη στιγμή και θα το βρεις στα Mango


Είναι τόσο απλό και, ταυτόχρονα, τόσο «περίπλοκο» το γεγονός ότι ένα νέο κομμάτι, ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα της σεζόν.

Υπάρχουν τόσα πολλά, διαφορετικά χρώματα και σχέδια, που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Κι όμως, κάποια από αυτά καταφέρνουν και γίνονται τόσο δημοφιλή, κυρίως χάρη στις fashionista που τα επιλέγουν και στη συνέχεια μοιράζονται τα λουκ τους στο Ιnstagram.

Kαι από εκεί, στην επιτυχία. Εξαντλημένα αποθέματα, λίστες αναμονής, νέα κομμάτια και κάπως έτσι μεγαλώνει η wish list μας για το φθινόπωρο. Το φόρεμα, λοιπόν, που έχει κατακτήσει σήμερα το Instagram είναι από τα Μango και συνδυάζει δύο δυνατές τάσεις της σεζόν. Το brand, άλλωστε, ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και συχνά τις προλαβαίνει.

Το μίντι, κόκκινο φόρεμα, με διακριτικό τύπωμα snakeskin, έχει κλέψει την καρδιά των πιο κομψών γυναικών, οι οποίες μας δίνουν τις καλύτερες προτάσεις, για να το φορέσουμε κι εμείς. Με λεπτομέρειες από μικροσκοπικά βολάν και κουμπιά στο μπροστινό μέρος.

 

 

 

Εκτός από κομψό και ακραία θηλυκό, είναι και affordable, αφού κοστίζει 59,99 €. Η wrap σιλουέτα κολακεύει κάθε σωματότυπο, ενώ το κλασικό χρώμα του επιτρέπει πολλούς, διαφορετικούς συνδυασμούς, με παπούτσια και αξεσουάρ. Δείτε πως το φορούν τα fashion girls και αποκτήστε το εδώ.