Shutterstock
Shutterstock
ΤRENCH COATS

Οι πιο στιλάτες καμπαρντίνες για το φθινόπωρο του 2018 -Σύγχρονη διάθεση και κομψότητα


Kαμπαρντίνα. Ίσως το πιο διαχρονικό και κομψό πανωφόρι εδώ και δεκαετίες.

«Δανεισμένο» από την ανδρική γκαρνταρόμπα, ήταν μέρος της στολής Άγγλων και Γάλλων στρατιωτών κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Thomas Burberry δημιούργησε το ύφασμα gabardine το 1879 και πρότεινε το σχέδιο ως αδιάβροχο για τον στρατό του Ηνωμένου Βασιλείου το 1901. Έκτοτε ο βρετανικός οίκος ταυτίστηκε με το iconic ένδυμα.

Η καμπαρντίνα διατήρησε τον fashionable χαρακτήρα της και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με την business πλευρά της να κυριαρχεί.

Πλέον, η καμπαρντίνα αποτελεί ένα απαραίτητο και βασικό κομμάτι και στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, κατάλληλο όχι μόνο για office look, αλλά και την κάθε μέρα ή ακόμα και επίσημη έξοδο.

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να δείχνει feminine και σύγχρονη;

Δροσερή, κομψή και στιλάτη, πλέον ράβεται, όχι μόνο από βαμβάκι και ποπλίνα, αλλά και από μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπως δέρμα, suede ακόμα και pvc.

 

 

Σε μια chic παλέτα που μοιάζει να μην έχει τέλος και φυσικά με πολλά διαφορετικά και ενδιαφέροντα prints. Είναι ένα ρούχο στο οποίο αξίζει να επενδύσετε.

To ιδανικό πανωφόρι για το φθινόπωρο και την άνοιξη. Σε αυτή την μεταβατική περίοδο όπου ο καιρός μας μπερδεύει, θα φορέσουμε τα πιο elegant trench coat.

Αυτές είναι οι κομψές και σοφιστικέ καμπαρντίνες της σεζόν:

Αcne Studios, Matches Fashion