Zara
Zara
ΖΑRΑ

Τα Zara απέκτησαν ένα νέο τμήμα που θα ενθουσιάσει τις μέλλουσες μητέρες


Τα Ζara είναι ένα από τα πιο δημοφιλή brands, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Για την ποιότητα, την ποικιλία των σχεδίων στις τοπ τάσεις της σεζόν, τις προσιτές τιμές, τις νέες κυκλοφορίες του.

Επίσης, οι μοντέρνες, συχνά προοδευτικές καμπάνιες του και οι πάντα φρέσκες ιδέες, είναι που κάνουν τον ισπανικό λιανοπωλητή τόσο αγαπητό σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Σήμερα στο site των Zara κάνει το ντεμπούτο της μια νέα κατηγορία ειδών που θα κάνει τις μέλλουσες μητέρες να το αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Το τμήμα «Mom» απευθύνεται στις εγκύους και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο κομψά και iconic κομμάτια της νέας συλλογής για το φθινόπωρο και χειμώνα 2018/2019 σε μεγάλα μεγέθη σχεδιασμένα για να αγκαλιάσουν τους 9 πιο όμορφους μήνες στην ζωή της γυναίκας.

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη συλλογή με ρούχα εγκυμοσύνης: σε αυτήν θα βρείτε τα ίδια κομμάτια που υπάρχουν στο Woman, αλλά και ορισμένα διαφορετικά, όπως τζιν με λάστιχο, μπλουζάκια με μηνύματα και chic πουκάμισα.

Ποιος είπε άλλωστε πως μία έγκυος δεν μπορεί να είναι κομψή;

Τα Zara αποδεικνύουν ότι μια γυναίκα που διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, μπορεί να επιτύχει έναν συνδυασμό άνεσης και στιλ. 

Τα Zara Mom θα τα βρείτε στο νέο section Corner. Οι τιμές παραμένουν προσιτές για να ικανοποιήσουν όλες τις μέλλουσες μητέρες. 

Ανακαλύψτε τα εδώ.