Splash
Splash
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Οι μπότες της Kendall Jenner είναι το πιο hot ζευγάρι που «περπάτησε» στο Μιλάνο


Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Τόσο τα show των μεγαλύτερων ιταλικών οίκων, όσο και οι εμφανίσεις των πιο διάσημων ονομάτων της μόδας, αλλά και το street style είχαν άλλο αέρα.

Τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην πασαρέλα αλλά και off duty, με κάποιες από αυτές να έχουν κλέψει κυριολεκτικά την παράσταση.

Αυτή την φορά η Κendall Jenner μας κέρδισε με την εμφάνισή της και κυρίως με τις απίστευτες μπότες της.

Στο δρόμο της για το show του οίκου Fendi, το super model επέλεξε ένα μοναδικό ζευγάρι καουμπόικες μπότες του οίκου στην πιο όμορφη τιρκουάζ απόχρωση και έκανε την έκπληξη.

Η Jenner συνηθίζει να πειραματίζεται με το στιλ της, είτε φορώντας ένα vintage T-shirt, είτε με baggy jeans και ένα μοντέρνο τοπ.

Splash
Splash

Την πρώτη μέρα της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, φόρεσε μπότες που έφταναν μέχρι το γόνατο με το πιο cool και ιδιαίτερο σχήμα και χρώμα.

Με κροκό τελείωμα και δίχρωμο ξύλινο τακούνι σε φυσικό τόνο.

Τις συνδύασε με ψηλόμεση τζιν βερμούδα, μαύρο τοπ και ριγέ, oversized σακάκι. To λουκ ολοκλήρωσε με μια πολύχρωμη τσάντα Balenciaga που έκανε επίσης αίσθηση.

Η τάση Cowboy είναι μία από τις πιο δυνατές αυτή την σεζόν. Και μπορεί να νομίζετε πως απευθύνεται μόνο στις πιο τολμηρές, όμως δεν χρειάζεται να είναι κάποια μοντέλο για να υιοθετήσει το trend και να τις φορέσει.

Δουλεύουν καλύτερα όταν τις συνδυάσετε με ένα edgy σύνολο. Aν ωστόσο ακόμα σας φαίνονται υπερβολικές, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι σε ουδέτερη απόχρωση και να τις φορέσετε με τα αγαπημένα σας φορέματα ή φούστες.

Αποκτήστε τις μπότες της Kendall εδώ.