Shutterstock
Shutterstock
JACQUEMUS DRESS

Γιατί οι πιο διάσημες fashionista έχουν εμμονή με αυτό το φόρεμα με σκίσιμο


Πριν λίγες ημέρες, η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού υποδέχτηκε το show του οίκου Jacquemus.

H πολυαναμενόμενη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 δεν απογοήτευσε.

Ανάμεσα στις λαμπερές καλεσμένες που βρέθηκαν στην front row, ήταν και μερικές από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας, όπως η Jeanne Damas αλλά και η Chiara Ferragni. Όλες φορούσαν το ίδιο φόρεμα: ένα φθινοπωρινό κομμάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

Αυτό το θηλυκό φόρεμα κατέκλυσε το Instagram feed μας. Μάξι, πλεκτό, με αβυσσαλέο σκίσιμο πάνω από τον ένα μηρό και αποκαλυπτικό μπούστο. Φυσικά το φόρεμα ανήκει στην φθινοπωρινή συλλογή του οίκου και το φόρεσαν οι μεγαλύτερες θαυμάστριές του.

Κυκλοφορεί σε δύο ακόμα σχέδια που διαφέρουν στην λαιμόκοψη και τα μανίκια, διατηρούν, ωστόσο, τον τολμηρό και σέξι χαρακτήρα του.

Οι fashionista έκαναν τους δικούς τους συνδυασμούς και το φόρεσαν η κάθεμία με διαφορετικό τρόπο. Αλλες το συνδύασαν με γόβες, άλλες με πέδιλα, άλλες με μπαλαρίνες, ζώνες και μικροσκοπικά τσαντάκια.

Σε ανοιχτό, γκρι, μπεζ, γαλάζιο, κόκκινο,το φόρεμα έδειχνε κομψό σε κάθε απόχρωση. Κάτι μας λέει  ότι μιλάμε για την επόμενη μεγάλη τάση που θα αντιγράψουν όλα τα αγαπημένα μας brand και θα φορούν όλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacquemus, Moda Operandi