Ap
Ap
DIOR MAKE UP

Το μακιγιάζ της επόμενης άνοιξης είναι εμπνευσμένο από τον χορό του οίκου Dior


«Χορέψτε, χορέψτε. Διαφορετικά είμαστε χαμένοι» είχε πει η διάσημη Γερμανίδα χορεύτρια Pina Bausch και αυτό ήταν κάτι που εκφράστηκε τέλεια μέσα από την συλλογή του οίκου Dior για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019.

Τόσο το εντυπωσιακό show, όσο και το μακιγιάζ φώναζαν πάθος.

Πάθος για χορό.

Η μαγευτική χορογραφία από την Sharon Eyal που συνόδεψε την επίδειξη, ήταν η έμπνευση πίσω από το δροσερό, νεανικό μακιγιάζ που δημιούργησε στα πρόσωπα των μοντέλων ο creative/image director του οίκου Dior, Peter Philips.

Ο καλλιτέχνης βασίστηκε στο «ασυνήθιστο» μακιγιάζ της ίδιας της Eyal, με μερικές τολμηρές γραμμές με μολύβι khol σε ανθρακί τόνους δίπλα στο μάτι.

«Είναι σαν μια προσέγγιση της χορογράφου για το make-up. Όταν την βλέπεις να κοιτάζεται στον καθρέφτη, δεν προσέχει το μακιγιάζ, επικεντρώνεται στο πρόσωπό της. Και το χέρι της κινείται ενστικτωδώς. Όπως τα πόδια κινούνται στο χορό. Με ενέπνευσε. Είναι μια επέκταση του εαυτού της», είπε.

 

 

 

 

Αυτό το μακιγιάζ εφαρμόστηκε σε κάποια από τα μοντέλα και χορευτές, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν ένα πιο απλό Dior eyeliner σύριζα στη γραμμή του κάτω βλεφάρου και ελαφρώς μουντζουρωμένο.

 

 

«Ζήτησα από τα κορίτσια να κλείσουν και να πιέσουν τα μάτια τους αμέσως μετά την εφαρμογή, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ήταν εκεί για κάποιο διάστημα», αποκάλυψε ο Philips. Το δέρμα έδειχνε αψεγάδιαστο με μια διακριτική λάμψη που χάριζε ζωντάνια στα πρόσωπα των «επίδοξων μπαλαρίνων».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @peterphilipsmakeup στις 24 Σεπ, 2018 στις 3:31 μμ PDT

 

Ο Guido Palau, επιμελήθηκε τα μαλλιά και δημιούργησε τα πιο sleek χτενίσματα. Τύλιξε τα μαλλιά μέσα σε ελαστικά headbands, ιδανικά για dance-class chic. Την άνοιξη του 2019 θα υιοθετήσουμε κι εμείς το look της «επαναστάτριας μπαλαρίνας», όπως μας έδειξε ο Dior. Με μίνιμαλ, μαύρα ή nude σύνολα για το γραφείο και όχι μόνο.

Απλά και κομψά, φρέσκα και girly, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ολοκλήρωσαν άψογα κάθε look στο μοναδικό χορευτικό show Dior.