Instagram @thestyleograph
Instagram @thestyleograph
ΚΟΜΨΑ ΖΙΒΑΓΚΟ

Mε αυτά τα πλεκτά ζιβάγκο θα πετύχεις το τέλειο layering -To πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας


Οι νέες τάσεις της κάθε σεζόν μας ενθουσιάζουν.

Μοντέρνες, εκκεντρικές, συχνά στο όριο του κιτς, διαχρονικές που έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και φρέσκες και πρωτότυπες. Τα νέα trends μας γεννούν την περιέργεια, ξυπνούν μια ανυπομονησία σχεδόν παιδική και μας ανανεώνουν.

Ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάμε τα βασικά, τα κομμάτια δηλαδή που θα έχουν πάντα θέση στην ντουλάπα μας και αναλαμβάνουν ρόλο passpartout κλειδιού.

Είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα κομμάτια. Ενα από αυτά τα must have, το ζιβάγκο.

Βαμβακερό, από μαλλί ή κασμίρ, είναι το τοπ που όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές γύρω από τον λαιμό, αλλά θα διατηρήσει και τον πήχη του στιλ ψηλά. Σας δίνει την δυνατότητα να πειραματιστείτε με το layering και να το φορέσετε μέσα από πουκάμισα και φορέματα ή πάνω από αυτά.

Σε μαύρο ή με χρώμα, το τοπ με τον ψηλό λαιμό αποκαλύπτεται διακριτικά μέσα από κάθε ρούχο και δημιουργεί τα πιο εκλεπτυσμένα και elegant σύνολα.

 

 

Το roll neck αγαπάει τα κοσμήματα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χρυσό. Χρυσαφένια hoops ή chain link κολιέ ή λεπτές αλυσίδες του πάνε τέλεια.

Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά ζιβάγκο για να κάνετε σωστά layering.

Max Mara, Net-a-Porter