Instagram @thestyleograph
Instagram @thestyleograph
BALENCIAGA COAT

Το designer παλτό που φορούν όλες στην Εβδομάδα Mόδας στο Παρίσι


Το τελευταίο διάστημα, περνάμε πολλές ώρες βάζοντας στο μικροσκόπιο τα looks που παρελαύνουν στα defiles αλλά και εκείνα του street style.

Έτσι, έχουμε αποκτήσει πλέον την εμπειρία και τα μάτια μας εντοπίζουν αμέσως το επόμενο «massive trend».

Αυτή τη φορά, αναζητώντας τα ωραιότερα σύνολα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανακαλύψαμε το designer παλτό που φορούν τώρα οι πιο διάσημες και επιδραστικές fashion bloggers.

To κομψό παλτό ξεχωρίζει για τη γραμμή του και το print με φωτεινό χρώμα.

Στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση στα πανωφόρια και ένα από τα iconic κομμάτια του oίκου Balenciaga.

Το μακρύ, καρό παλτό με την κίτρινη απόχρωση και την ροζ αντίθεση δεν πέρασε απαρατήρητο όταν το φόρεσε η Evangelie Smyrniotaki. Kαι μπορεί η τιμή του να αγγίζει και να ξεπερνά τα 2,5 χιλιάδες ευρώ, όμως, δεν μπορούμε να μην το θαυμάσουμε.

Το ζεστό και κομψό πανωφόρι τράβηξε τα βλέμματα και παρά την έντονη και fun απόχρωση δείχνει πολύ chic και σοφιστικέ.

Eντονοι ώμοι, σταυρωτό κούμπωμα.

 

 

 

 

 

Πολύ σύντομα, τα αγαπημένα μας affordable brands θα δημιουργήσουν τις δικές τους προσιτές εκδοχές και φυσικά, δεν θα το αφήσουμε έτσι.

Θα υιοθετήσουμε το trend και θα το φορέσουμε το συντομότερο. Πάνω από φούστες και ζιβάγκο αλλά και τα πιο casual σύνολα με τζιν παντελόνι. Για την ιστορία και για όσες διαθέτετε το budget, στη νέα συλλογή του οίκου Balenciaga, υπάρχει και η αντίστοιχη μίντι pencil φούστα στο ίδιο χρώμα και print που, επίσης, κέρδισε τα κορίτσια της μόδας στο Μιλάνο.

 

 

 

 

 

 

 

Παλτό Balenciaga, Net-a-Porter