Instagram @stylesightworldwide
Instagram @stylesightworldwide
ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ

Αυτό το πλεκτό πουλόβερ ήταν σε κάθε Eβδομάδα Μόδας -Λατρέψαμε το χρώμα του


Το street style σε κάθε Εβδομάδα Μόδας μάς εφοδιάζει με πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και μία σειρά από νέες τάσεις κάθε σεζόν.

Τα φωτεινά χρώματα και prints είναι σε μεγάλη ζήτηση και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τα αστέρια του street style, συνήθως, επιλέγουν μοναδικά κομμάτια που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μας όταν εντοπίσαμε το ίδιο fashion item όχι σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε τρεις Εβδομάδες Μόδας αυτή την σεζόν.

Το «three is a trend» είναι ένας άτυπος κανόνας στον χώρο της μόδας: όποτε μπορούμε να μιλάμε για μια νέα τάση.

Πρόκειται για ένα πλεκτό πουλόβερ στην πιο ζεστή, πορτοκαλί απόχρωση, από τον οίκο Joseph. Aπό μαλλί και κασμίρ, είναι cosy και απαλό στην υφή. Με μία διαγώνια σειρά από κουμπιά στο μπροστινό μέρος και κασκόλ που μπορείτε να τυλίξετε γύρω από το λαιμό ή να αφήσετε να πέφτει χαλαρό.

Το κομμάτι με τον εντυπωσιακό λαιμό και τα διακοσμητικά κουμπιά έκανε πρώτα την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, όπου η Lisa Aiken το φορούσε με μια εξίσου φωτεινή πορτοκαλί φούστα και καφέ αξεσουάρ.

 

Στη συνέχεια, η influencer Leonie Hanne το επέλεξε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η Hanne το συνδύασε με μια μαύρη φούστα με μήκος ως το γόνατο, πορτοκαλί πέδιλα, γυαλιά ηλίου μάσκα και μια γαλάζια γεωμετρική τσάντα.

 

 

 

 

Και η blogger Erika Boldrin το επανέλαβε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η Boldrin επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο με πουλόβερ και δίχρωμο τζιν, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, μαύρες γόβες και μια μικρή τσάντα.

 

 

Και οι τρεις εκδοχές είναι κομψές και ενημερωμένες, ενώ αν μπορούν να μας διδάξουν κάτι, είναι ότι το ζεστό και ευέλικτο πουλόβερ θα είναι παντού το φθινόπωρο. Ακόμα, ότι ένα πλεκτό αυτού του στιλ μπορεί να μην δείχνει βαρετό, αλλά αντίθετα, να φορεθεί με αμέτρητους διαφορετικούς τρόπους και να κάνει την έκπληξη.

 

 

 

 Πάρτε ιδέες και φορέστε το αγαπημένο σας πλεκτό με χρώμα!

Joseph, Net-a-Porter