Instagram @toofaced
Instagram @toofaced
ΜΑΣΚΑΡΑ

Κάθε 7 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτή τη μάσκαρα -Το απόλυτο μήκος με μια κίνηση


Όταν πρόκειται για μάσκαρα, δεν υπάρχει μια «μέση» κατάσταση.

Είτε θα αφήνουν κόμπους και θα «τρέχουν», είτε όλοι θα σας ρωτάνε αν τοποθετήσατε extension βλεφαρίδων γιατί δείχνουν απίστευτα εντυπωσιακές. 

Η πιο διάσημη μάσκαρα είναι και πάλι διαθέσιμη, και προφανώς ανήκει στην δεύτερη κατηγορία -πωλείται μία κάθε 7,4 δευτερόλεπτα. Και σε ποια δεν πηγαίνουν, άλλωστε, οι τονισμένες βλεφαρίδες με όγκο και μήκος;

Μιλάμε για την Better Than Sex Mascara της Τοο Faced.

«Ήθελα να δημιουργήσω μια μάσκαρα για κάθε γυναίκα που ψάχνει για την «ιδανική»: αυτή που προσφέρει όγκο, μήκος, γυριστές και πλούσιες, μαύρες βλεφαρίδες», λέει ο Jerrod Blandino, συνιδρυτής και chief creative officer της Too Faced. «Πριν από αυτήν θα μπορούσατε να βρείτε ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά σε κάποια άλλη μάσκαρα αλλά ποτέ όλα σε μια».

Σύμφωνα με τον Jerrod Blandino, το γεγονός ότι η Too Faced πειραματίστηκε με νέα συστατικά -πέρα από τα τυπικά μιας μάσκαρα- είναι αυτό που την κάνει τόσο μοναδική. Επιπλέον, το τολμηρό όνομά της συμβάλλει και αυτό στην τεράστια δημοφιλία της.

«Την αναζητούσαμε για καιρό και βρήκαμε, τελικά, την φόρμουλα που αγαπάμε όλοι, αλλά είχαμε το σωστό βουρτσάκι» λέει ο Blandino. «Δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά και δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο, μέχρι που βρήκαμε το ένα, το βυθίσαμε στο σωλήνα, το στροβιλίσαμε και όταν ο υπεύθυνος ανάπτυξης του προϊόντος το έβαλε, φώναξα: «Αυτό είναι καλύτερο από το σεξ!».

Αμέτρητα reviews και άρθρα έχουν γραφτεί για εκείνη. Ο ρυθμός των πωλήσεων μιλά από μόνος του.

Η διάσημη και επιτυχημένη μάσκαρα Too Faced Better Than Sex κοστίζει 27 ευρώ περίπου και μπορείτε να την βρείτε στο sephora.com.