Σε αυτό το κατάστημα Sugarfree στην Αθήνα, κάθε fashion item είναι μοναδικό  | 0 bovary.gr
Σε αυτό το κατάστημα Sugarfree στην Αθήνα, κάθε fashion item είναι μοναδικό | 0 bovary.gr
19|10|2018 17:52
SHARE
SUGARFREE

Σε αυτό το κατάστημα Sugarfree στην Αθήνα, κάθε fashion item είναι μοναδικό


Αν η απόλυτη αίσθηση απαλότητας είναι το μοναδικό πράγμα που θέλεις να σε αγκαλιάζει μέσα ή και έξω από το σπίτι, τότε σίγουρα είσαι φαν των Sugarfree. Αν μάλιστα νιώθεις και μοναδική (ναι, είσαι όπως όλες μας), τα Sugarfree, σου έχουν μια υπέροχη, personalized έκπληξη. 

Αυτή την έκπληξη είδαμε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στo flagship store της Sugarfree στην οδό Ερμού 51, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, βρέθηκαν fashion editors των μεγαλύτερων ελληνικών περιοδικών & portals, στυλίστες, fashion bloggers και celebrities, αλλά και πιστές φίλες του brand. Η SUGARFREE απέκτησε το δικό της personalization spot και το γιόρτασε με σύνθημα “Let’s get Personal”.

Μαζί με τη νέα χειμωνιάτικη -και σούπερ απαλή και χρωματιστή- συλλογή, οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να χαρίσουν στο αγαπημένο τους fashion item μοναδικό χαρακτήρα, μέσα από τη διαδικασία του personalization. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει casual sportswear με sporty-chic λεπτομέρειες, τις χαρακτηριστικές SugarFree βελουτέ φόρμες, τη συλλογή WORK IT OUT ειδικά σχεδιασμένη για άθληση και τα αισθησιακά σχέδια της homewear συλλογής, καθώς επίσης μοντέρνα καθημερινά κομμάτια και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. 

Ανθή Σαλαγκούδη, Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
Ανθή Σαλαγκούδη, Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Οι φίλοι του brand ενθουσιάστηκαν τόσο με τη δυνατότητα να τοποθετούν τα αρχικά του ονόματός τους πάνω στα ολοκαίνουργια fashion items τους αλλά και με τα κομμάτια της νέας συλλογής, που δεν σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του event να ανεβάζουν stories και posts στα Social Media τους. 

Νάνσυ Παραδεισανού, Τίνα Μεσσαροπούλου
Νάνσυ Παραδεισανού, Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο DJ απογείωσε με τους ήχους του τη βραδιά αλλά και τη διάθεση όλων, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν τα flash mobs που πραγματοποιήθηκαν έξω από το κατάστημα.    

Το personalization spot θα αποτελέσει μόνιμη υπηρεσία του καταστήματος χαρίζοντας στους πιστούς φίλους του brand την ευκαιρία να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα τους ρούχα.

Σάσα Σταμάτη
Σάσα Σταμάτη
Τζένη Μπότση, Γωγώ Αυγερινοπούλου
Τζένη Μπότση, Γωγώ Αυγερινοπούλου
Personalization spot
Personalization spot
Μαίρη Αυγερινοπούλου, Λία Βασιλείου
Μαίρη Αυγερινοπούλου, Λία Βασιλείου