Shutterstock
Shutterstock
SILVER HEELS

Αυτή η τάση στα ψηλοτάκουνα φτιάχτηκε για πάρτι -Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να εντυπωσιάσεις


Τι κι αν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου: οι πρώτες στολισμένες βιτρίνες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και ξυπνούν την διάθεση για πάρτι.

Πάρτι σημαίνει λάμψη και λάμψη σημαίνει metallics. Κάθε χρόνο, oι κλασικές μεταλλικές αποχρώσεις επιστρέφουν και κάθε χρόνο τις ερωτευόμαστε ξανά.

Τα βασικά μέταλλα του περιοδικού πίνακα αυτή τη σεζόν βάφουν τα αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους.

Τα 80s, άλλωστε, είναι μία από τις τοπ τάσεις και η δεκαετία χαρακτηρίζεται από μια γενναία δόση glam.

Συγκεκριμένα, το ασήμι πρωταγωνιστεί πάνω στα πιο κομψά και αστραφτερά ψηλοτάκουνα.

Η τάση των silver heels έχει κερδίσει ήδη τις πιο διάσημες γυναίκες της μόδας και τα βλέπουμε σχεδόν σε κάθε street style φωτογραφία.

Τα shiny παπούτσια είναι ένα στιλ που ταιριάζει με οτιδήποτε, ιδιαίτερα με denim και ακόμα και το πιο απλό σύνολο αποκτά ενδιαφέρον και μια sparkly πινελιά. Fancy και χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακά, τα σχέδια που θα βρείτε στην αγορά είναι αμέτρητα και θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Από την πιο απαιτητική μινιμαλίστρια που θέλει να δώσει ένα twist στα αυστηρά σύνολα, μέχρι την υπέρμαχο του μαξιμαλισμού.

Τα τακούνια, block heel ή kitten heel σε ασημί τόνους, με glitter ή έξτρα διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως πολύχρωμες πέτρες, θα σας χρίσουν μια σύγχρονη «Σταχτοπούτα».

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρύσταλλα κι ένα μαύρο φόρεμα και δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο για να ξεχωρίσετε στο πάρτι.

Φυσικά δεν είναι μόνο για την γιορτινή περίοδο. Ανακαλύψτε τα.

Zara