Intimissimi
Intimissimi
FASHION NIGHTWEAR

Η νέα συλλογή Nightwear της Intimissimi φοριέται και έξω και εντυπωσιάζει


Το ιταλικό lingerie brand επιστρέφει με μία από τις ωραιότερες συλλογές.

Αυτή την σεζόν τα βράδια στο σπίτι θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα και θα κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή.

Η νέα Nightwear χαρίζει κομψό και ακραία θηλυκό στιλ στα bedtime stories κάθε σύγχρονης γυναίκας. Είτε πρόκειται για ένα all time classic μεταξωτό σετ πιτζάμες, είτε είναι ένα fun σύνολο αφιερωμένο στον Μickey Mouse.

Από την μία, elegant γραμμές και πολυτελείς υφές, ενημερωμένα σχέδια πάνω σε ντελικάτα υφάσματα. Σίγουρα θα έχετε δει την λαμπερή Sarah Jessica Parker στην καμπάνια της Intimissimi να ποζάρει με αυτοπεποίθηση φορώντας το μαύρο pyjama set με το νέο balconette σουτιέν και να θυμίζει  το απόλυτο είδωλο του στιλ από τα 90s και alter ego της Carrie Bradshaw.

Από την άλλη το brand δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλια του διάσημου ήρωα της Disney, Μickey Mouse, που κλείνει φέτος 90 χρόνια. Μοντέρνα και fun κομμάτια με χαριτωμένα τυπώματα και την φιγούρα του αξιαγάπητου χαρακτήρα.

Intimissimi
Intimissimi

Τα animal print είναι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την νέα συλλογή.

Τα σαγηνευτικά floral, τα ρομαντικά κομμάτια με έμφαση στη δαντέλα, αποπνέουν feminine και σέξι vibes.

Tέλος το καρό έρχεται να ενισχύσει την cosy διάθεση και την ανάγκη για cocooning στο σπίτι λίγο πριν τις γιορτές.

Intimissimi
Intimissimi

Το καλύτερο με τις Fashion Nightwear προτάσεις της φετινής σεζόν F/W 18-19, είναι πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και ως οuterwear στα πλαίσια ενός δημιουργικού mix & match.

H SJP δίνει πάλι το παράδειγμα επιλέγοντας ένα λευκό μεταξωτό boyfriend fit pyjama set συνδυασμένο με animal print για μια αξέχαστη, glam εμφάνιση στην βραδινή έξοδο.

Ποιός είπε ότι τα lingerie κομμάτια είναι μόνο για μέσα στο σπίτι. Τολμήστε να τα αναδείξετε. Στα Intimissimi θα βρείτε τα ωραιότερα. Πάρτε μια γεύση εδώ.

Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi
Intimissimi