shutterstock
shutterstock
#DUMPLINGSKIN

Dumpling Skin: Το νέο beauty trend που ήρθε για να μείνει


Ένα search στην Google ή στο Instagram αρκεί για να καταλάβετε ότι το #dumplingskin είναι το απόλυτο trend στην ομορφιά.

Ένα trend που ξεκίνησε από την makeup guru Nam Vo. Η διάσημη makeup artist δημιούργησε ένα hashtag με σκοπό να γίνει viral και να ξεπεράσει το διάσημο κορεάτικο κίνημα #glassskin.

Το Dumpling Skin, το οποίο είναι γνωστό με τα hashtags #DewyDumplings και #DumplingSkin είναι η τάση που επιβάλλει η επιδερμίδα μας να είναι εξαιρετικά λαμπερή και ενυδατωμένη.

Διάσημα μοντέλα όπως η Rosie Huntington-Whiteley έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση ομορφιάς στην καθημερινότητά τους και τα αποτελέσματα είναι απλά εξαιρετικά. Οι φωτογραφίες τους στο instagram αποδεικνύει ότι είναι ένα trend που πρέπει να δοκιμάσουμε.

«Απαλό, υγιές, ενυδατωμένο και νόστιμο» είναι η περιγραφή που έδωσε η Nam Vo, στο ELLE.


Πώς μπορούμε όμως να αποκτήσουμε και εμείς το #DumplingSkin;
Πρέπει να επενδύσουμε σε νέα προϊόντα, να κάνουμε νέες θεραπείες;

Ξεκινάμε με το δέρμα μας και την περιποίησή του. Η Nam Vo υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να αμελούμε την καθημερινή του περιποίηση, ενώ είναι υπέρ και των θεραπειών. Επιπλέον τονίζει την αναγκαιότητα της καθημερινής χρήσης αντιοξειδωτικών προϊόντων, καθώς επίσης και της σωστής ενυδατικής που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Phloretin CF Gel, SkinCeuticals

«Βάζω το πρόσωπό μου στον ατμό, κάνω LED μάσκα, μασάζ, χρησιμοποιώ το jade ρολό στο πρόσωπό μου, κάνω λέιζερ και Higher Dose καθώς το μυστικό είναι στον ιδρώτα και στον ατμό» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο THE CUT.

Focus στη βάση του μακιγιάζ

Η τέλεια βάση είναι το δεύτερο μυστικό. Επιλέγουμε ελαφριά foundation και concealer, σε υγρή μορφή κατά προτίμηση έτσι ώστε να έχουμε φυσικό, λαμπερό δέρμα.

Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani Beauty

Πριν ακόμη απορροφηθούν τα υγρά προϊόντα, εφαρμόζουμε το highlighter-ένα ακόμη βασικό προϊόν για το #dumplingskin- στα κατάλληλα σημεία, κόκαλα ζυγωματικών, ράχη μύτης, τόξο του έρωτα, εσωτερικές κόγχες ματιών. Δεν εφαρμόζουμε mat προϊόντα όπως πούδρες ή βαριά foundation.
Προτιμούμε κρεμώδη, υγρά και χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες.