Shutterstock
Shutterstock
MΠΟΤΑΚΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Kάθε στιλάτη Σκανδιναβή φοράει αυτό το στιλ μπότες τον χειμώνα -Θα τις αντιγράψουμε


Το χειμώνα το στιλ των Σκανδιναβών είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Στις street style φωτογραφίες, τις βλέπουμε τυλιγμένες μέσα στα ζεστά πανωφόρια τους, φορώντας τα πιο μίνιμαλ και κομψά σύνολα.

Γι' αυτό και το στιλ τους μας εμπνέει. Τον χειμώνα θέλουμε να δημιουργούμε look σαν τα δικά τους, στιλάτα και cosy. 

Τους κρύους μήνες, τα Scandi girls. επιλέγουν παπούτσια που δείχνουν μοντέρνα και stylish, ενώ είναι κατάλληλα για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και το χιόνι. Τοπ επιλογές, οι μπότες και τα chunky sneakers.

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν, τα κορίτσια της μόδας δείχνουν λίγη περισσότερη αδυναμία στα hiking boots, τα μποτάκια πεζοπορίας, με τρακτερωτή σόλα, κορδόνια και δυναμική γραμμή.

Τα μποτάκια είναι απόλυτα άνετα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στο κρύο. Δεν είναι μόνο για το βουνό και την εκδρομή του Σαββατοκύριακου στη φύση. Θα τα φορέσουμε και στην πόλη, με τζιν αλλά και τις πιο θηλυκές φούστες μας. Οι Σκανδιναβές Influencers εμφανίζονται με sporty στιλ καθώς τα φορούν στο Ιnstagram. Και οι σχεδιαστές όμως, όπως οι Proenza Schouler, Off-White, Gucci, Louis Vuitton και Jimmy Choo και διάσημα brands όπως το Ganni, συμφώνησαν ότι αυτόν τον χειμώνα, τα μποτάκια που θα φορέσουμε θα μας πάνε ακόμα και στο βουνό.

Αυτές είναι οι ωραιότερες επιλογές.

 

 

https://www.matchesfashion.com/intl/products/Valentino-Rockstud-embellished-suede-hiking-boots-1218848?qxjkl=tsid:30065|cgn:2P555SNI1Kc&c3ch=LinkShare&c3nid=2P555SNI1Kc&utm_source=linkshare&utm_medium=affiliation&utm_campaign=uk&utm_content=2P555SNI1Kc&rffrid=aff.linkshare.3254725.35725Valentino, Matches Fashion