Shutterstock
Shutterstock
ΜΠΟΤΕΣ FENDI

Αυτές οι μπότες έχουν γίνει η νέα εμμονή των fashionista -Δερμάτινες με ιταλική υπογραφή


Toν χειμώνα, όλο το look βασίζεται σε δύο στοιχεία. Το πανωφόρι και οι μπότες είναι τα staples της γκαρνταρόμπας μας τους κρύους μήνες του χρόνου. 

Πολλές φορές όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν τόση σημασία.

Οι μπότες, άλλωστε, είναι απαραίτητες για τον χειμώνα αφού μπορούν να μας κρατήσουν ζεστές, προστατευμένες από την βροχή και ιδιαίτερα stylish.

Είναι ένα παπούτσι που δεν μπορεί να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Γι' αυτό και θα φορέσουμε τις πιο εντυπωσιακές και statement. 

Αυτή τη σεζόν, στα πλαίσια της τάσης που κάνει επίκαιρα τα Western και τους σκληρούς cowboy, oι καουμπόικες μπότες είναι ξανά hot.

Τα κορίτσια της μόδας, ωστόσο, φαίνεται ότι ξεχωρίζουν ένα συγκεκριμένο ζευγάρι που έκανε το ντεμπούτο του στην ιταλική εβδομάδα μόδας και έχει την υπογραφή του οίκου Fendi.

Οι μπότες που φορούν τώρα οι πιο στιλάτες γυναίκες του πλανήτη έρχονται σε δύο διαφορετικά ύψη και πολλά χρώματα.

Καουμπόικες, με δίχρωμο ξύλινο τακούνι και φτιαγμένες από δέρμα. Δεν είναι τυχαίο που τις φορούν τα πιο μεγάλα ονόματα του modelling όπως η Kendall Jenner. Τις συναντάμε στις πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις, όπως τιρκουάζ και μουρσταρδί (σσ. η λευκή εκδοχή τους αλλά κι αυτή με το λογότυπο του οίκου, συγκεντρώνουν όλο και περισσότερες οπαδούς).

 

 

 

 

 

 

Αυτές οι μπότες είναι ό,τι πιο fashionable και αποτελούν από μόνες τους τάση. Δείτε πώς τις φορούν τα It Girls και αποκτήστε τις.

 

 

 

 

 

 

Fendi, Farfetch