Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
DIAMANTE BELTS

H ζώνη που κοστίζει λιγότερα από 15 ευρώ είναι η νέα τάση στο Instagram -Aν αγαπάς τα 80s θα την λατρέψεις


Η δεκαετία των 80s συνεχίζει να εμπνέει τον κόσμο της μόδας. Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτες γυναίκες στο Ιnstagram έχουν μια νέα εμμονή.

Η δεκαετία της Disco άφησε μια κληρονομιά από τάσεις, πλούσια σε glam και λάμψεις. Ωστόσο, σε αυτή την fashion era ότι «λάμπει δεν είναι χρυσός», αλλά, μάλλον, κρύσταλλα.

Τα κορίτσια της μόδας, φέτος, αποτίουν φόρο τιμής σε όλα αυτά τα bling bling, μέσα από κρεμαστά σκουλαρίκια, hair clips, γυαλιά ηλίου αλλά και παπούτσια στολισμένα με αστραφτερά κρύσταλλα.

Ωστόσο, το κομμάτι που είναι τώρα απίστευτα δημοφιλές και εξαντλείται με ταχύτατους ρυθμούς είναι μία ζώνη, εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από στρας (πόσο καιρό είχα να πω αυτή τη λέξη!).

Η ζώνη εμφανίζεται σε πολλούς λογαριασμούς επιτυχημένων fashion blogger και κάνει σίγουρα εντύπωση. Με την πρώτη ματιά είναι ίσως ό,τι πιο κιτς έχουμε δει.

Με την δεύτερη, όμως, είναι μια εντυπωσιακή και ρετρό πινελιά σε ένα σύνολο με denim. Brand όπως τα Zara βλέπουν την Rhinestone Diamante belt να γίνεται sold out κι αυτή την στιγμή μπορείτε να την βρείτε στο e-Bay και το Etsy.

Κοστίζει κάτω από 15 ευρώ και ίσα που προλαβαίνετε να την κάνετε δική σας και να υιοθετήσετε το micro trend.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @katcollings στις 23 Μάρ, 2018 στις 6:01 μμ PDT

e-Bay