Instagram @thestylestalkercom
Instagram @thestylestalkercom
ΤΟΠ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Affordable αξεσουάρ που μοιάζουν ακριβά και απογειώνουν κάθε look


Δεν είμαστε σίγουρες τι φταίει -ίσως το κρύο ή τα σκοτεινά πρωινά- αλλά όταν ετοιμαζόμαστε δεν έχουμε όρεξη να φορέσουμε τίποτα πέρα από το τζιν και το αγαπημένο μας πουλόβερ.

Τα πρωινά δεν πολυσκεφτόμαστε το look of the day, όμως το πιο πάνω δίδυμο της επιτυχίας μετά από μήνες που το φοράμε κατ' επανάληψη φτάνει να δείχνει βαρετό.

Σε μια προσπάθεια να κάνουμε την εμφάνιση μας πιο ενδιαφέρουσα στρεφόμαστε στα αξεσουάρ. Ωστόσο δεν θέλουμε να ξοδέψουμε μια περιουσία, αλλά επιλέγουμε προσιτά και ιδιαίτερα κομμάτια που θα δώσουν νέα ζωή στα καθημερινά σύνολα.

Υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ όμως που δείχνουν πολυτελή και αποπνέουν κομψότητα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Τα συγκεκριμένα έχουν την ιδιότητα να μοιάζουν ακριβά και να κάνουν κάθε outfit ξεχωριστό. Τσάντες και παπούτσια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν είχατε σκεφτεί πόσο σημαντικές μπορεί να είναι, μαντίλια, αξεσουάρ μαλλιών και κοσμήματα γίνονται οι απόλυτοι σύμμαχοι σας αυτά τα δύσκολα πρωινά. Ανακαλύψτε εδώ όλα τα fashion items που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας.

1. Handbags με χερούλι

 

 

Topshop

2. Μεταξωτά μαντήλια

 Bershka

3. Κρεμαστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια

Mango

4. Mock croc κομμάτια

 Mango

5. Cat eye γυαλιά ηλίου

 Le Specs, Net-a-Porter

6. Αξεσουάρ μαλλιών

 

 

Marc Jacobs, Shopbop