Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
SPRING 2019

Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα νύχια μας την άνοιξη του 2019


Οι τάσεις στα βερνίκια για την άνοιξη του 2019 απευθύνονται σε γυναίκες που λένε «Nαι» στο τολμηρό στιλ αλλά και σε εκείνες που προτιμούν τις πιο αριστοκρατικές, με royal χαρακτήρα εμφανίσεις.

Τα σκούρα χρώματα μπαίνουν για λίγο στο περιθώριο, τα επιλέγουμε ξανά το καλοκαίρι, τις ημέρες που θέλουμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ μας.

Για την άνοιξη, λέμε ναι στα πιο καθαρά, ήρεμα χρώματα αλλά και στα έντονα, ζωηρά που αναμφισβήτητα μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων.

Η μία επιλογή που έχουμε είναι η αγαπημένη των royals, καθώς απαιτείται και από το πρωτόκολλο.

Η Kate Middleton, η Meghan Markle αλλά και η Βασίλισσα Ελισάβετ βάφουν τα νύχια τους αποκλειστικά και μόνο με τη συγκεκριμένη απόχρωση.

Από την άλλη η δεύτερη επιλογή αποτελείται από μία γκάμα χρώματων που είναι έντονα, ζωηρά κι έχουν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock

Ξεκινάμε, λοιπόν με τα nude, τα ημιδιάφανα βερνίκια, τα γαλακτερά, τα απαλά ροζ. Χρώματα που τα επιλέγουμε όλη την σεζόν, ιδιαίτερα όταν θέλουμε ένα κομψό, ήρεμο μανικιούρ ή θέλουμε απλά τα νύχια μας να δείχνουν περιποιημένα.

Με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις αποφεύγουμε τις υπερβολές με το μήκος των νυχιών μας, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε μικρές πινελιές από γεωμετρικά σχέδια ή στρας για να κάνουμε πιο ιδιαίτερα.

Nude Nails/Photo by Elena Taranenko on Unsplash
Nude Nails/Photo by Elena Taranenko on Unsplash

Είναι οι αγαπημένες αποχρώσεις των royals και σε κάθε τους εμφάνιση έχουν πάντα τα νύχια τους βαμμένα σε ανάλογα χρώματα.

Οπότε μπορείτε να εμπνευστείτε και από εκεί.


Zoom στα νύχια της Kate Middleton/Shutterstock

Αν είστε πιο τολμηρές με το μανικιούρ σας, τότε η δεύτερη επιλογή σας αφορά. Χρώματα όπως φούξια, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινο, πράσινο αποτελούν top επιλογές.

Αναζητήστε τις neon αποχρώσεις των συγκεκριμένων χρωμάτων και ξεχωρίστε με το μανικιούρ σας.

Βερνίκια αρκετά τολμηρά που δεν περνάνε απαρατήρητα. Ταιριάζουν τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια. Έχουν pop χαρακτήρα και μας βάζουν νωρίτερα σε καλοκαιρινό mood.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό το βερνίκι ταιριάζει απόλυτα με τα ασημένια bangles
Διαβάστε ακόμη:Το κούρεμα που θα πρωταγωνιστήσει το 2019 -Νεανικό, χωρίς να είναι girly

Νύχια σε έντονες αποχρώσεις/Photo by Analia Baggiano on Unsplash
Νύχια σε έντονες αποχρώσεις/Photo by Analia Baggiano on Unsplash