ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μεγάλα, vintage, πλουμιστά: Τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε το χειμώνα


Τα γυαλιά ηλίου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως το “κόσμημα των ματιών”. Για πολλούς είναι φετίχ και εκτός από την απαραίτητα προστασία που μας προσφέρουν από τον ήλιο, μπορούν να δώσουν “χαρακτήρα” στην εμφανίσεις μας.

Πολλοί επενδύουν σε αυτά μιας και ξέρουν ότι ένα ιδιαίτερο ζευγάρι καλής ποιότητας μπορεί ακόμα και να μεταμορφώσει ένα outfit. Οι εβδομάδες μόδας έδειξαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο eyewear το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

Με πολύχρωμους ή σκούρους φακούς, statement γυαλιά κοσμήματα, cat eye, οversized, είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στις προτιμήσεις. Οι φακοί- καθρέπτες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ και aviators σε πιο μοντέρνες παραλλαγές θα δούμε να επιλέγονται. Οι μπλε αποχρώσεις σε διάφορα μεγέθη και σχέδια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη σεζόν, ενώ τα φουτουριστικά και εκκεντρικά γυαλιά είχαν εξέχουσα παρουσία στη νέα συλλογή των μεγαλύτερων οίκων στις Εβδομάδες Μόδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο οίκος Chanel για τον φετινό χειμώνα προτείνει υπερμεγέθη γυαλιά, ενώ λεπτομέρειες λουλουδιών να στολίζουν τον σκελετό είδαμε στον οίκο Dolce & Gabbana. Γυαλιά με στρογγυλεμένες γραμμές είδαμε στον οίκο Fendi.