Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΞΙ

Chinoiserie: Είναι τάση, τα φορέματα μοιάζουν με κιμονό...


Η τέχνη του chinoiserie περνάει από το ντεκόρ στην μόδα, γίνεται η νέα μανία των διασήμων και συνδυάσει το romantic-chic με έναν τρόπο που μόνο οι ιταλική κολτούρα θα μπορούσε να εισάγει στην βιομηχανία της μόδας.

Με τον οίκο Gucci στο τιμόνι, τα λουλούδια δεν «στέκουν» πια μόνα τους, αλλά εμπλουτίζονται με τροπικά φύλλα, πουλιά και ζώα.

Μπαρόκ ζωγραφιές «μπερδεύονται» με την γεωμετρία της φύσης, τα συμβολικά χρώματα του κάθε οίκου και την προσωπική πινελιά των σχεδιαστών.

Κι αν μας ρωτάς πως από το «δάσος» των prints, θα βρεις το δέντρο (δηλαδή αυτό που θα ταιριάξει με το στίλ σου), τότε μάθε πως μία νέα μανία των σχεδιαστών, έχει τρελάνει του διάσημους.

Φέτος, ο όρος Chinoiserie βρίσκεται στο στόχαστρο των σχεδιαστών, οι οποίοι αναβιώνουν την Κινέζικη και Ασιατική καλλιτεχνία στα ρούχα τους με έναν πιο σύγχρονο τρόπο.

Παστέλ χρώματα, φλαμίνγκο, φτερά, φύλλα και λουλούδια με γεωμετρικό τύπωμα, αναδεικνύουν την ρομαντική μας ατμόσφαιρα, την δυναμική και τον αυθορμητισμό μας.

Αν και μερικά ρούχα μπορεί να φέρνουν στο μυαλό τις παραδοσιακές στολές μίας γκέισας, οι μοντέρνες επιλογές επικεντρώνονται στο μπλέξιμο του πράσινου με το ροζ, στις metallics λεπτομέρερειες και κυρίως στα αέρινα σατέν υφάσματα.

 

 

 

Πάρε μία γεύση από το Chinoiserie look των διάσημων και βάλε ζωντάνια στις εμφανίσεις σου.