TEA DRESSES

Tea Dress: Ούτε στενό, ούτε κοντό -Το μίντι αέρινο φόρεμα είναι η τάση της σεζόν


Mε τον αγγλικό όρο tea dress περιγράφεται το φόρεμα που το μήκος του φτάνει μέχρι περίπου το γόνατο.

Σικάτο και ανάλαφρο, μπορεί να φορεθεί πιο εύκολα από μια τουαλέτα ή ένα maxi φόρεμα. Το tea dress μπορεί να υποστηρίξει μια επίσημη περίσταση και στην πιο απλή εκδοχή του μπορεί να φορεθεί σε μια απογευματινή εμφάνιση. Τα μίντι φορέματα – όπως το tea dress- είναι στιλάτο, ταιριάζει τόσο με φλατ όσο και με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά και με ankle boots ή γόβες.

Μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αλλά και σε απογευματινές σου βόλτες στους δρόμους της πόλης. Τα LBD (Little Black Dresses – μικρά, μαύρα φορέματα) είναι μεν διαχρονικά και μια σταθερά κομψή επιλογή, ωστόσο τα tea dresses έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος την φετινή σεζόν και θα φοριούνται – όπως οι fashion editors διατείνονται- μέχρι την επόμενη σεζόν. Η Κέιτ Μίντλετον είναι ένα από τα fashion πρόσωπα που έχουν τιμήσει αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις τους τα tea dresses (με ελάχιστα κοσμήματα και ένα διακριτικό clutch bag).

Εκτός από το tea dress, βλέπουμε να αγκαλιάζεται πολύ από τους fashionistas και άλλη μια εκδοχή του: το tea – length dress που περιγράφεται ως το φόρεμα που το μήκος του φτάνει μεταξύ γονάτου και αστραγάλου. Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις το tea dress σου σε εμφανίσεις σου στην πόλη. Αυτή τη σεζόν θα φορεθεί πολύ και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να συνθέσεις εμφανίσεις που δεν θα περάσουν εύκολα απαρατήρητες.

 

 

 

A photo posted by Sam Elson (@blossomandbuttercups) on Oct 28, 2016 at 10:52am PDT

 

 

A photo posted by @elbise.koleksiyonu on Nov 20, 2016 at 4:51am PST

 

 

A photo posted by Weekend Doll (@weekenddoll) on Oct 5, 2016 at 7:22am PDT