CROP TOP

Crop top και τον χειμώνα: 3 τρόποι να το φορέσεις σωστά όλη μέρα


H διαδρομή του crop top στον κόσμο της μόδας ξεκινά ήδη από το 1940 και επιστρέφει στο προσκήνιο ξανά και ξανά.

Την δεκαετία εκείνη φοριόταν αποκαλύπτοντας ένα μικρό σημείο της κοιλιάς και σχεδιαζόταν κολακεύοντας απόλυτα την γυναικεία σιλουέτα. Ένα μακρυμάνικο crop top και μια μάξι φούστα ήταν ένας ιδανικός συνδυασμός. Μπορεί το crop top να έκανε την εμφάνισή του το 1940 ωστόσο έφτασε στο peak του τις δεκαετίες 70 και 80. Ιδίως το hippie look ήταν εκείνο που «τίμησε» δεόντως το εν λόγω fashion item. To 1980 το είδαμε σε εμβληματικές ταινίες της εποχής όπως στο Dirty Dancing και το Flashdance ενώ η Μadonna το φόρεσε με τον δικό της avant garde τρόπο.

To crop top έκανε δυναμική επανεμφάνιση την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας στις επιδείξεις οίκων των Salvatore Ferragamo, Phillip Lim, Dolce and Gabbana και Prada. Mπορεί να θεωρείται ένα κομμάτι που φοριέται κυρίως το καλοκαίρι, ωστόσο και τον χειμώνα -παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες- έχει την τιμητική του.

Ένα μακρυμάνικο crop top μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνισή σου με τον πιο sexy και γοητευτικό τρόπο χωρίς να αποκαλύπτει πολλά. Το χειμώνα μπορεί να προσπαθείς να «κρύψεις» το σώμα σου με μακριά και χοντρά ρούχα, ωστόσο το crop top αποδεικνύεται μια επιλογή που θα σε δικαιώσει σε office, casual και πιο επίσημες εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις με πολλαπλούς τρόπους, ωστόσο σου προτείνουμε συνδυασμούς για το συνδυάσεις σε outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο γραφείο με ένα λευκό πουκάμισο, σε μια casual εμφάνιση σε πιο «ζεστή» εκδοχή, με ένα φόρεμα σε μια πιο επίσημη περίπτωση. Δες τα outfit που ακολουθούν και πάρε ιδέες.

1) Στο γραφείο:

Μπορείς να φορέσεις ένα crop top πάνω από λευκό πουκάμισο και στενό παντελόνι (και ψηλοτάκουνες γόβες)

 

 


 

2) Για casual εμφανίσεις: Εδώ οι επιλογές ποικίλλουν. Μπορείς να το φορέσεις στην εκδοχή του ως sweatered με ένα jean παντελόνι, με ένα denim jacket, ένα cardigan ή ένα duster coat . Με παντελόνι ή φούστα.

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Για βραδινές εμφανίσεις: Μπορείς να το φορέσεις με ένα tuxedo blazer, μια μάξι φούστα ή metallic ψηλόμεσο παντελόνι. Ιδιαίτερη επιλογή να το φορέσεις συνδυάζοντάς το με slip dress.